![]() |
Jeśli komuś się to podoba i jest zadowolony to proszę na stronie o recenzje w dziale z gwiazdkami. Jeśli coś komuś nie pasuje i jest niezadowolony to również proszę o opinie bo chcemy stworzyć jak najlepsze produkty i klarowne recenzje a nie zatwierdzane bądź nie i redagowane
|
Ja mam pewne obawy co do długości przewodów w mojej Afryce ponieważ mam podniesioną kierownicę i przewody są w zasadzie na styk,jeśli przyjdzie mocowanie pod risery kierownicy to będzie jeszcze nieco wyżej,jakiej grubości jest to mocowanie?
|
Też mam podwyższenie kierownicy. Po założeniu tej podkładki pod risery dochodzi max 3 mm, więc nie robi różnicy.
A zastanawia mnie jeszcze jedno - to wycięcie w mocowaniu na nakrętkę główki. Obawiam się, że jest za małe i do odkręcenia trzeba będzie kierę zdejmować. Klucz nie wejdzie... |
Napiszcie jaki tam klucz jest potrzebny a sprawdzimy
|
Tak sobie myślę, że jak ktoś będzie chciał dostać się do tej śruby , to chyba i tak bedzie demontował kierownicę, a na pewno musi zdjąć amor. Pytanie czy wycinać więcej ?.
Fajnie by było ,jakbyście Pawle popracowali nad mocowaniem omijającym w ogóle ściąganie kietownicy, czyli takim jak w linku już wcześniej pokazywanym. |
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Panowie była taka myśl i może będzie ale póki co zostaje to co jest i bierzemy się za kolejne Moto. Będzie czas na zmiany :)
|
Jak tam testy panowie Harry i Cezar3 ?
|
U mnie bomba, naprawdę jest różnica.
Choć zauważyłem jedną, ale dużą wadę.... Mam dość nierówną jezdnię w drodze do pracy, koleiny, łączenie warstw asfaltu, naprawy i łaty. Wcześniej jechałem tamtędy ok 120 max. Teraz przy 140 i powyżej jak po stole - troszkę mnie to martwi 😁 A na poważnie, w/g mnie warto. Jedynie niepokoi mnie duży luz na pokrętle regulacji. Mam nadzieję, że nie odpadnie... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
A czy to jest dokładnie kopia amora scotts? Czy ew zapasowałby do tego uchwytu do NAT?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |