![]() |
1 Załącznik(ów)
|
no i znowu nie działa :/ a załączniki już z serwera fat idą.
|
Nie wiem jak było wcześniej, bo niestety nie widziałem Twojego tematu po wgraniu załaczników na FAT.
W tej chwili sytuacja jest taka, że tych załaczników nie ma na serwerze, wiec ich nie widać. Jak napisałem wcześniej, nie wiem jak było poprzednio. Jeżeli je prawidłowo wgrałeś na serwer, a ich teraz nie ma to możliwości są dwie: 1. któryś z modów Cię uszczęśliwił i skasował je przypadkiem, ale przejrzałem logi i takiego działania nie odnalazłem. 2. Sam w jakiś sposób je usunąłeś, może przypadkiem. Niestety logi nie notują działania userów jeżeli kasują własne załączniki. Mozna to zrobić np tu: http://africatwin.com.pl/profile.php?do=editattachments Niestety na ten moment nic nie jestem w stanie zrobić, bo tak naprawdę nie wiem do końca co się stało. |
Cytat:
Moze jakiś backup? Sent from my G8441 using Tapatalk |
Patrząc na ten post
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...&postcount=162 widać, że 14.08, czyli w dniu kiedy to poprawialeś, już nie działały obrazki. Jest duża szansa, że coś źle zrobileś przy wgrywaniu, a obrazki wyświetlały się u Ciebie z cache. Na tapatalku ich nie było widać, bo ich fizycznie nie było na serwerze. Nic tu nie jestem w stanie poradzić. Zagryź wargi i wgraj jeszcze raz Pozdrawiam |
Rada 7Grega może nie być taka znowu zła. Nie wiem tylko co na to druga połowa.
Próbuj ;) M |
Sneer - nie wiem jak inni, ale ja znowu widzę zdjecia :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
pracowicie wkleiłem do pierwszych trzech postów. To dla mnie są godziny, których po prostu nie mam :/ ale sklejam równolegle dokument w wordzie, może jakaś dobra dusza umiałaby to jakoś sprawniej przekleić? Bo to już 3 raz naprawiam.
|
Cytat:
|
Sneer,
Wielki szacun za podjęcie samemu takiego wyzwania. Gratuluję! Bardzo ciekawie to opisałeś - relacja niesamowita. Słabo wyszło jedynie ze zdjęciami. Mam wrażenie, że czytając bez oglądania - coś mi umyka. Wobec tego będę ćwiczył charakter i przerywam czytanie aż do momentu jak zdjęcia będą się wyświetlać. znaczy się.. Czekam niecierpliwie na szczęśliwe zakończenie operacji przywrócenia zdjęć! :bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |