![]() |
Ten od Tjuransów to Kuki. My wczoraj okrężną drogą przez pola i lasy dotarliśmy do domu.
Dzięki za fajną imprezę i łoffa. |
Klimat wyborny i Ja dotarłem do chatki
|
|
Było wybornie ! Dzięki wielkie za towarzystwo i niekończącą się imprezę. Ekipa KTM, po niedzielnym offie o 2 w poniedziałek zameldowała się w Stolicy.
|
O kurde! dzięki za genialną imprezę, trzy dni a nauczyłem się tyle co w rok. Dzięki, Puntek za wyborną pizze, Kulka świetną wycieczke offową, Miszy i chłopakom, że mnie nie wrzucili do fosy w Srebrnej i w ogóle wszystkim :bow:
|
Ja również dziękuję za super imprezkę, bawiłam się świetnie :) Szczególne pozdrowienia dla Huberta, Kasi i Ravikinga, jesteście świetni!!! Może kiedyś uda się nam wyruszyć gdzieś razem :)
|
4 Załącznik(ów)
Dzieki wszystkim! Tym co jezdzili i tym co pili i dorzucali do ogniska i tym co spiewali!
W drodze powrotnej oczywiscie kolejna gumka poszła tym razem Tomkowi. Dobrze ze znowu perfekcyjnie nadzorowałem zmiane! Jak zawsze uzylismy mojej pompki adefałfaktorydizajn. Dzieki moim cennym radom jak widac wymiana poszła sprawnie. (Dobrze ze Sławek kluczem mi nie przywalił podczas operacji) Koledzy zmieniali opone a ja przymierzałem nakrycia głowy!!!! ps. Po drodze mijałem Cadburry;-)))))))))))))))))))) |
1 Załącznik(ów)
No dobra obiecałem tutaj dla Diverka oto zdjęcie którą będziesz używał w trakcie rozwodu :haha2::haha2:
Brunetka wiem wiem mam wpierd...... od ciebie przymię to jak prawdziwe Włoch:D:D Yuris76 z tym kikutem wiesz co możesz :haha2::haha2: |
pani oni szkło żera :D
|
Podziękuje słowami nie obecnego Nowika :"dobrze,że Byliście"
Asia odzdrawiam Cie,pozdrów panów,którzy nie boją się przyznać ,że jeżdżą na wkrętarkach;) szczególne pozdrowienia dla "buraka ";) Calgon byłem w grupie pijącej i dorzucającej do ogniska ,Pamiętasz chyba;) wieczorem ściągnę góre silnika i dowiem się dlaczego nie było mnie z Wami na ofrołdzie:mur:, do Ziębic dałem rade:D Hubert,gdzie jest moja czołówka?! Jeśli ktoś znalazł czarnego szwajcara z niebieską linką proszę bardzo o kontakt |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |