![]() |
Dostałem przesyłkę.
Dzięki za zaangażowanie BLOB. |
Cytat:
Bardzo proszę :D Pamiętajcie Koledzy o : Osłony mocowane jak w orginale 2x8'. Przed przykręceniem wyciągamy gumową przelotkę boczną i potem w tym miejscu skręcamy czym chcemy. Gumy (wiatrołapy) montować jak chcecie na śruby lub nitownicą. Paczki zawierają osłonę prawą i lewą. Jak z oliwą to niewiem nie mocowałem się z nią jeszcze. Pasuje jeszcze sprawdzić czy i jak? będzie się to zachowywało podczas jazdy bo jak by nie było to z tych dobroci wynika jedna negatywna wada. Mianowicie, powierzchnia chłodzenia została okrojona, kratki w orginale były do dupy ale jednak bardziej przewiewne. Nie jest to pewnie kilerowanie lecz dla ludzi mniej poorientowanych informacja zdaje się być istotną. Dzieęki za szybką akcję, było i jest to dla mnie istotne. Miło się z Wami kooperejszynuje:D, i nie namawiajcie mnie na więcej bo i tak wszystkie panie na poczcie się śmieją gołąbek pocztowy z kaskiem na głowie. Jeszcze jedną istotną żeczą jest to że zostało niejednokrotnie na przesyłce to 2 to 3 zł. Czuję że muszę się z tego wytłumaczyć. Nie było to celowe poprostu zasugerowałem się ceną podaną przez Kolegów z forum do wysyłki paczek w okolicy kilograma z inśuransem. Co zatm z tym zrobić ?? albo bendę wracał na konto albo stawiał spotkanym na swej drodze browara albo w głowie poukładam sobie że to koszty pakowania jazdy po pocztach i wkładu długopisowego:D. Mam nadzieję że nie będzie męczyć to mnie i Was. Jeśli tak to napiszcie. Pozdrawia z pracy Maciek aka BLOB |
misisz przepić te pieniążki a wobec wpłacających rozliczyć się wynikiem z alkomatu...
|
BLOB
Za te resztówki kup pan :beer: i spożyj w spokoju sumienia, za dobrą robotę, chęci i walkę z materią tudzież obelgi na poczcie :) Poza tym bieganie, jeżdżenie, załatwianie itp. też kosztuje. Z mojej strony dzięki i na zdrowie! |
Pij za moje ile wlezie ;-)
|
jesteście straszni - co ma se facet za 2 złote wypić ? waciki :D ?
|
Maćku, awizo mam. :Thumbs_Up: Dziś odbiorę to się postaram podzielić wrażeniami. :)
|
Udało się wcześniej. Kasiora poszła za komplet. Sorry za zwłokę. Pozdr.
|
Cytat:
|
Do mnie osłonki dziś dotarły.
Dobra robota Maćku! Dziękuję i pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |