![]() |
W niedziele na motobajzlu we Wro 3 Afryczki.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...27f28ae9e5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b6cb8ff8a3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c8aa521b95.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Jaka biedna? Cały czas jeżdżona, od czasu do czasu ją przypinam bo nie chce mi się do garażu latać, schodzę wsiadam i jadę. :at:
Wczoraj nawet umyłem :P Cytat:
|
Ja bym łapał łańcuchem za kawałek ramy. Przednie koło zbyt łatwo się odkręca... Chyba że masz alarm i śpisz w tym oknie na parterze. ;)
|
|
Dziś, godz 7.40 wlot/wylot z Kostrzyn Wlkp. Dwie takie same NAT w malowaniu HRC czekały na światłach chcąc przejechać drogę nr 92, którą jechałem. Wyglądały bardzo fajnie, jadę Was szukać, będą trzy takie same:)
|
Dzisiaj, jakoś godzinę - dwie temu nowa Afryka na wlocie do Ostrowca Św od strony Bałtowa, mamy tutaj właściciela? :)
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
A to nie geologa?? Jaki kolor?
|
Ktoś z forum dzisiaj był w łódzkim Arturówku ok. 13:00? Nowa Afryka i BMW :)
|
Dzisiaj ok. 12.30 na rondzie w Kobiernicach od strony Porąbki AT w malowaniu hrc
|
Jakieś 2 dni temu:
2020-04-28 koło 17:30 - kierownik na AT z białą czachą wspinał się z Czudca do Przedmieścia Czudeckiego. Pomachane, Odmachane :) |
Cytat:
pzr |
Dziś koło 17 z lasu wypadła zielona Afra z trzema liściami u mnie na Zalesiu koło mostu w Sitkówce. Ktoś od nas?
|
Dziś o 15:40 za Piasecznem w stronę Góry Kalwarii przed skrętem na Zalesie Górne puszczałem z pobocza śliczną RD07 białą (malowanie 98 biała czerwono niebieskie naklejki najładniejsze :) ) na WPI
Pozdrawiam Rysiek |
W piątek ostatni koło Gniezna w Łubowie jakiś kolarz mi machnął jak na Afryce jechałem... czyżby od nas?
|
Ja pochodzę z Łubowa, ale nie mieszkam tam od 11 lat, no i... nie mam kolarzówki ;)
|
Moze to John Rambo !!
:) Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Dziś w godzinach popołudniowych przed Rymanowem w okolicach cudnych szuterków koło wiatraków widziałem jednego czarnucha na NAT, a kawałek dalej na mostku 2-go czarnucha na NAT.
Pomachane, Odmachane Pozdrawiam :) |
Cytat:
Wczoraj 10.20 dwie Afry RD07A w malowaniu TESCO widziane na odcinku Słupca - Strzałkowo, jechały w towarzystwie innych moto.....ale prezentowały się najładniej:Thumbs_Up: |
Cytat:
|
9 maja, Siemianówka (ta nad zalewem w puszczy Białowieskiej). Staliśmy na dwóch KTM LC4 ADV pod sklepem róg Jesionowej i Lipowej. Jakiś lokales na RD07 jechał - pomachaliśmy :)
|
o 17 na zakopiańskiej widziana fioletowa rd 07 jadąca w strone solvay:)
|
RD07 w kolorze Tesco widziana dziś na Królewieckiej we Wro. Jakoś chwile po 7 rano.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
AT 96r.hrc około południa, widziana na Orlenie w Strzelcach Opolskich.:at:
|
Dziś dwie Afryki Rd07 ok godz 13 w Ostrołęce wjeżdżały na most na Narwii , obładowani jak wielbłądy:), któż to?
|
Dzisiaj ok.19 trasa 78 w kierunku Siewierza od strony T.G, czerwono-biała RD07.
|
Cytat:
|
Wczoraj, tj. 30.05 na A4 w kierunku Polski RD07 w malowaniu Tesco na jakimś dostawczaku z numerami SWD...
|
Dzisiaj, niedziela... jak zwykle wyciągam kolarzówkę po południu i z audycją trzecia strona medalu na uszach jadę swoje 50 km...
W okolicy Kobylnicy spotykam dwie czarne siódemki jadąca w stronę Poznania - macham im, ale wiadomo... rowerzysta:))) Wracam i dokładnie w tym samym miejscu spotykam siódemkę 93 lu 94 rok... z plecaczkiem przejażdżka - i znowu machanie i znowu nic... rowerzysta:)) Ale pozdrawiam... |
Cytat:
Jak taka jak na zdjęciu....to ja:) https://images91.fotosik.pl/375/b04117dd0d62ea6e.jpg |
Cytat:
O 18:50 w Kobylnicy ale jadąca w stronę Gniezna z plecaczkiem biało-czerwono-niebieska siódemka. |
Pozdrawiam afrykanca w jaskrawo zielonym (albo żółtym) kombinezonie na 85 km A4 w stronę Wrocławia. Przez deszcz nie widziałem nawet czy jechał sam czy w towarzystwie.
|
Dzisiaj, Piwniczna-Zdrój okolice Suchej Doliny widziana czerwona 7 w towarzystwie GS.
|
a w środę o 16:27 w Poznaniu na solnej na jednej 7 jechało dwóch gości:)))
|
Wczoraj na obwodnicy zielonej góry NAT i czarna siódemka w towarzystwie paru innych bajkierów
|
Wczoraj NAT wieczorem w okolicy Nakła. Na poznańskim PY wolno pykał sobie po wsiach...
|
[QUOTE=matjas;685524]Wczoraj na obwodnicy zielonej góry NAT i czarna siódemka w towarzystwie paru innych bajkierów[/QUOTE
jak po godz 20 to mijałem sie przy ZG kier WRO z białą NAT lecąca jako pierwsza a za nią kilka innych enduro |
Pozdro dla chłopaków nocujących wczoraj na kampingu nad Jeziorem Białym obok Włodawy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wczoraj przy Osadniku Gajówka. RD04 czarna w towarzystwie innych moto. Stałem przy NAT, pomachane - odmachane
|
Jadąc wczoraj bocznymi drogami, na których był niespodziewanie duży ruch w kierunku Krakowa, w pewnym momencie widzę światło i jadący pojazd na dwóch kołach. Oczywiście odruch Pawłowa zadziałał, LWG, ale okazało się że pojazdem był rower, prowadzący nie odpowiedział na powitanie, znaczy nie był motocyklistą. Na tej samej drodze zostałem wyprzedzony kiedyś przez NAT, która miała podobne światło z przodu.
|
Dzisiaj rano na S7 od lubien do Krakowa gonilem za NAT na Krakowskich blachach.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zapewne , ciekawa ekipa, ciekawi ludzie , ciekawe osobowości , ciekawe sprzęty , ciekawy wieczór ... Fajne spotkanie .. Ps. Fotka przy Harym wyszła ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Częstochowa Ul.Jagiellońska
Akcja z wczoraj, Afryka 07a 96r. czarna z pomarańczowymi błotnikami , blacha WI xxxx,podobno świeżo zakupiona. Ja w puszce ,więc tylko żółwik przybity, Ktoś stąd ? |
Dzisiaj o 16:30 widziana NAT w Skorzeszycach koło Kielc.
Mijaliśmy się, ja na xt660r a za mną dr350. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 97908 |
Kto fruwał po Kostomłotach k/Kielc śliczną czarną NAT?
|
20.06 godz. 11.20 Stacja paliw Orlen przy trasie E92 Zasutowo. NAT w kolorze TRIcolor na blachach FGxxx w towarzystwie około 15 motocykli. Tankowałem swoją RD07 - pomachane, odmachane
|
Dziś widziana NAT w Namysłowie jak brała kąpiel w myjni.
Nie wiem która godzina bo pędziłam do domu by zdążyć przed deszczem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |