![]() |
Masz podobne gabaryty do mnie. Ja zdecydowałem się na Rally, ale na L-ce nie siedziałem więc nie mam porównania.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
9 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Piękne zdjęcia Danielu. 👍
|
Cytat:
Tak tylko pytam.. |
Cytat:
Cytat:
Z racji tego gdzie mieszkam, nie miałem okazji wrzucić pod nie gliny i długich kamienistych podjazdów. Reszta w zasadzie pozaliczana, wszędzie bez większych uwag, stabilnie i przewidywalnie. W większości przypadków nawet mi się nie chce ruszać ciśnienia. Wiadomo jak się taki bieżnik sprawuje na asfalcie, mnie dotychczas nic niespodziewanego nie spotkało - ani na suchym ani na mokrym, ale wolałbym nie musieć tym awaryjnie hamować w złożeniu więc przeważnie jeżdżę zachowawczo. Na asfaltowe dojazdy z prędkościami pow. 70km/h oczywiście potrzebne zatyczki do uszu. Uprawiam tułaczkę 80/20 a nie hard enduro więc myślę że wystarczyłby mi komplet w stylu klasycznego D606+MT21 ale ten który wybrałem jest też w dobrej cenie więc nie będę przy tym dłubał. No może przy następnej wymianie wrzucę na przód dla porównania MC360. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tył: MOTOZ TRACTIONATOR ENDURO I/T 120/90-18 @husa521 Skąd jesteś dokładnie w kujawsko-pomorskim? |
5 min temu była jeszcze 1 szt. CRF300L w Siedlcach.
+48602320242 GO! :) |
Cytat:
Cytat:
|
JPRDL. Próba kupienia CRF300 przypomina mi obecne polowanie na rower. W katalogach pełny wybór, w realu w sklepie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. A jak się pojawi, to jest 3 chętnych na 1 sztukę. W ubiegłym roku odpuściłem, wiadomo. Ale w tym miało być lepiej z dostępnością ale raczej nie jest. Jak żyć ?
|
Nadzieja jest tylko taka, że jak pojawi się mocny konkurent np. od Yamahy, albo starsza siostra Honda, część osób przerzuci się na te modele, to ruszy się rynek nowych używek.
|
Jak pan Honda wypuści wreszcie CRF450 Rally z resursem typowym dla duali (olej co 5 tys km a nie co 15 mth) to moja CRF300L będzie pierwsza do sprzedania :)
|
Cytat:
|
No tak, pomarzyć możemy.
|
Cytat:
|
Cena na pewno by byla zawrotna :]
|
Cytat:
Że oldschoolowa? A czy to wada? Tak tylko złośliwie pytam. Pozdr rr |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Kurde ona nawet na pusto nisko tą dupkę trzyma.
|
Cytat:
Swoją drogą czy ktoś z tu obecnych miał już tę przyjemność zainstalować coś ponad standard? Na bikersbitz jest już jakiś wybór YSS. Ceny nawet rozsądne... |
Cytat:
|
Cytat:
Głowny problem DRZ-ty obecnie - to że większość to stare zamęczone trupy za miliony monet . Nie jeździłem crf 300l - ale oglądałem sztukę Michała - zrobiła na mnie bardzo fajne wrażenie |
Babel , miałeś przeróbkę z supermoto i zrobioną
niezbyt duzym kosztem. To nie bedzie chodzić jak powinno. Podobnie zrobił Zimny z Transalpem... |
Cytat:
|
Moja eLka miala byc kolo 20stego sierpnia, a bedzie poczatkiem wrzesnia, tak mnie dealer poinformowal.
|
Oby oby :)
|
Cytat:
|
450l niemal nowe stoi teraz u Karlika. 33tys.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Może brak konkurencji wśród salonów?
Ja bardziej bym winił salony, np. jeden w Warszawie i Tychach na moje czerwcowe zamówienie od razu podał datę okolice września, ja miałem miec w sierpniu, i się teraz okazuje, że będzie to ... wrzesień. Inny salon w Wawie w czerwcu sie oglaszal, ze ma 300L od ręki, oczywiście to była bujda ogloszeniowa zeby wabic klientow ktora wisiala chyba z 2miesiace, w Gdańsku bodajże koncem czerwca obiecywali mi lipiec, nikt juz wtedy nie mial jak czytam internety, wszyscy glosili koniec sierpnia a Oni jeszcze mieli na lipiec - weryfikowalem to telefonicznie ale czy rzeczywiscie by byla na lipiec tego nie wiem? U mnie gość mi mówił, może Pan zaliczkować, komputer mi pokazuje, że w sierpniu dostaniemy jedną sztukę, początkiem sierpnia mi poinformowano, że tak, ma być dla mnie motocykl ale czekają na "awizację" i wtedy się ze mną skontaktują, więc wczoraj mnie poinformowali, że mają "awizację" na początek września, a co to jest ta awizacja to nie wiem, może potwierdzenie z centrali, że to co zarezerwowali dla mnie na sierpień rzeczywiście do nich trafi, a nie do Warszawy czy Gdańśka jednak. |
Cytat:
|
Witajcie !!
i Ja czekam juz od czerwca ale mam info ze na 100% wrzesien maja byc .. Tylko teraz ja sie zastanawiam czy chce ....; pzd.. |
A co to się stanęło, ze masz dylemat ?
|
Jakie macie typy na podmianę dźwigni hamulca? Mam coś z Ali ale może coś w PL warto kupić ?
|
Cytat:
Na Ukrainie pizdnąłem nią o glebę, pogięła się ale nadal się trzyma. To jest kawałem solidnego aluminium. Zostawiłem na pamiątkę (może kiedyś wyprostuję) i kupiłem kolejną taką samą :) |
Drodzy,
Chcę lub właściwie muszę podwyższyć kierownicę, bo przy 188cm nie ma innej opcji. W tej chwili mam podwyższenie ok 15 mm (tyle co nic, było w komplecie z kierownicą). Myślę o takim: https://allegro.pl/oferta/podwyzszen...mm-10683269443 Pytanie czy CRFa ma tyle zapasu w kablach/przewodach? Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? |
Uważaj na te chińskie risery bo one se lubią pęknąć.
|
W tym wątku już ktoś opisywał zmianę wysokości kierownicy. Z tego co pamiętam bez większego rzeźbienia można zastosować 50 mm raisery.
BTW. Dzisiaj miałem telefon z salonu Hondy. Termin odbioru przesunięty na wrzesień :mad: |
Cytat:
Pozostaję otwarty na sprawdzone rozwiązania. Odpowiadając na kolejny post - poszukam :) trzymam kciuki za realizację zamówienia. dzięki! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |