![]() |
|
Idę do pracy.Mam motywację
|
|
|
spóźnionione o kilka stron topica ;]
Ktoś na ADV forum fajnie powiedział, (translacja z grubsza): "Co ciekawe, mniejwięcej raz na 20 lat, Honda wypuszcza model, który robi totalnie przemiszanie na rynku poprzez drastycznie podniesienie poprzeczki, szczególnie w kwestii wagii. 1973 CR250M, 20 lat później: CBR900RR, i znowu mija 20 lat - CRF1000L. Myślę, że lekkość będzie kartą sprzedażową nowej AT, podobnie jak w wypadku CBR900RR i CR250M, co sprawi że zasady i prawa tej niszy rynku zostaną napisane od nowa." Ktoś tam też plotkował, że pracuje w salonie i dostali telefon, że moto będzie w trzech wersjach: basic, full-electronics i DCT. Uch ;] |
Mój KTM jak to przeczytał to dzisiaj odmówił rozruchu hahaha :) Noo ładnie!
|
Podnoszą poprzeczkę w kwestii wagi? Tylko kto to moto potem podniesie ;)
|
Cudów pewnie zbyt wielkich nie można oczekiwać...póki co i tak jak na Hondę mamy nieźle:
Cud pierwszy: Powstaje nowa AT Cud drugi: Do glądania i ślinienia się będzie gotowa w przeciągu niecałego roku Cud trzeci: Fotaski i filmaski śmiechaszki wskazują, że nie wygląda jak SuperTeresa SuperAustriak czy SuperBawarczyk. Jak na litra, wygląda zgrabnie. Zawsze wygląd to sprawa osobista...ale to co pokazali w Milanie, grafiki, jakieś urywki filmów...no ładny jest ten sprzęt! Może akurat wpadnie czwarty Cud i będzie ważyć w okolicach 200kg? :) |
|
|
Wygląda zacnie - nie przekombinowana, nowoczesna ale jednak nawiązująca do klasycznego wyglądu :Thumbs_Up:
A że jak to mówią, honda lepiej jeździ niż wygląda - liczę że to będzie takie bardziej cywilizowane 990ADV, jak obecna Afri, w niczym wybitna ale wszędzie dobra. Pozdr zimny |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27. |
|