![]() |
No wlasnie na zdjeciach to one wszystkie slicznie wygladaja :)
|
Sam kupiłem coś co piękne nie jest. Ale będzie pewnym nakładem finansowym. Jednak nie będzie to nigdy motor do postawienia w pokoju konto jeździło i bez ryski już nie będzie. Przekonał mnie stan mechaniczny i skrupulatny serwis bo motocykl jeździł cały czas(w tym roku wrócił z Albanii). Wszystko mechanicznie Ok. Nawet koszta sprzęglowego nie słychać. A przebieg (raczej ori) poniżej 90tys.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Tanio już było.
Te sprzęty mają około 20-30 lat i swoją najniższą cenę osiągnęły jakieś 5-7 lat temu. Wtedy trzymające się kupy XRV można było kupić za 3-5 kpln. Gabinet to nie był, ale zawsze. Teraz tych sprzętów już po prostu nie ma, a że Afryka zawsze była drogim motocyklem (porównajcie do SuperTenere) to teraz jest jeszcze drożej i taniej nie będzie. |
Niezłe ceny na xlmoto się pojawiły...
|
Cytat:
|
Bez wątpienia robią "wirtualne promocje" ale parę rzeczy jest w fajnych cenach. Ponad rok temu kupiłem u nich kurtkę w letniej promocji która teraz jest na wyprzedaży 80 zł drożej. Myślałem, że coś z rękawiczek wybiorę ale nici..
|
|
Czym to się różni od zwykłej LM? Wersja Baja?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szukałem u nich butów i ucieszyły mnie obniżki o 20 -22%. Okazało się, że nawet na największym portalu aukcyjnym jest taniej... A tak zawyżonych cen "pierwotnych" nie miał nikt. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |