![]() |
|
bo to nie tylko waga motocykla czy tam jakies Km sa wazne , zawsze powtarzam ze najwazniejszy jest łącznik ;)
no i dar , ktory niestety tylko nieliczni posiadaja szkoda ze ja do nich nie naleze :) dobrze ze chociaz nie popadlem w fanatyzm "wagowy" jak co niektorzy :) |
Cytat:
|
Louis, jak zwykle...mądrze prawi ;)
Dodam jeszcze od siebie coś głupiego: Jakbym podobny filmik wrzucił w "tamtym" wątku, to byłby -sprawnie działający marketing marki-! Pozdro Orzep p.s. Czapka z głowy dla Chrisa Bircha ma się rozumieć!!! |
Ale ten gość nauczył się jeździć właśnie na lekkich motocyklach.
Swoją drogą ciekawe jest to jak poszczególne dyscypliny różnią się między sobą . Birch jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o ekstremalne rajdy enduro , natomiast w Dakarze wypada gorzej od Czachora. |
Może dlatego, że Dakar to bardziej nawigacja niż ekstremalna jazda.
|
Cytat:
wziął poprostu najlepszy ciężki podróżniczy motocykl na rynku aby pokazać.co potrafi... nei wziął tego drugiego o którym myślisz :) bo nie chciał ryzykować... zapewne.. :) sam rozumiesz... :) przecież..;) |
EX masz rację, zapewne swojego małego Kata oddał na serwis, bo "wybuchł" i dostał zastępczego...
Odebrał małego, a zostawił dużego na kapitalkę silnika ;) Pozdro Orzep |
Ex, Orzep - jak dzieci... Który ma ładniejsze wiaderko i łopatkę ;-)
|
Po ostatniej niedzieli troszkę mniej lubiłem swojego Kata po tym jak byłem cały ulany olejem. Ale w poniedziałek jak dokręciłem wszystkie śrubki od dekla to znów go bardzo lubię. On mnie chyba też, tylko raz chciał mnie zabić w tym roku.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |
|