Cytat:
Napisał jaro
(Post 230946)
Nie żebym się czepiał ale jak kumpel stwierdził ,że ma na blacie 170tyś?Przecież przy 99999km licznik zeruje i znowu jest nówka:haha2:
|
Jaro słuszna uwaga dopiero do mnie dotarło faktycznie afryka ma licznik do 99tys wiec musiało się gościowi zdrowo popierniczyć , może pomieszały mu się motory a ja nawet tego nie sprostowałem. Zaraz poprawię post.
Cytat:
Napisał kodanski
(Post 230956)
To ja jeden z tych chłopaków ze szczecina :)
Wszystko potwierdzam, a nam piwo się należy bo gdyby nie mój koleś albo godzine później bysmy przyjechali to chyba byście ją łykali :)
Znając życie koles znajdzie naiwnego.
|
Kodański słuszna uwaga chłopie macie u mnie browara przy okazji spotkania bo gdyby nie wy możliwe że bym ją wziął bo poczułem presję. Chwilkę później jak człek ochłonął i racjonalnie przemyślał temat dopiero dostrzegł te wszystkie detale. Niestety ten moto to zbiór wielu niewiadomych, zresztą sami widzieliście co to było warte. Coś tam musiało być skoro felga przednia zmieniona , plastiki zdrowo nadszarpnięte a praca silnika i kosza pozostawiały dożo do życzenia Na dobre wyszło.Bardzo głośno hałasowała ta skrzynia biegów? Wyszło to na jeździe próbnej czy przy zdjętej zębatce zdawczej?
|