![]() |
Gorzej jak przyoszczędzili na elementach silnika...
|
A jakie są obecnie znane przebiegi CRF?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale śmiem twierdzić, że 250 to nie 300:)
|
Się zobaczy ile Itchy Boots nakręci km na swojej 300 Rally:)Oby przynajmniej tyle samo.
|
Program sponsorowany. NIczego się tam nie dowiesz.
|
Może będzie akcja serwisowa na ten brak smaru :hehehe:
|
honda ma duże doświadczenie w robieniu małych silników. myślę, że nie będzie to gorszy silnik niż ten w 250 - jestem absolutnie przekonany, że te 60-70tys bez najmniejszego kłopotu zrobi. nie martw się na zapas Muszel - raczej czy będziesz miał kiedy to nakręcić :D
jak miałem DR350 mocno zdoktoryzowałem się z modelu i szukałem info głównie w USA - znalazłem parę sztuk z 70kkm bez żadnego problemu. wiatrem chłodzony bez chłodnicy oleju motorek. zmieniać oliwę i nie zamulać silnika. będzie dobrze. akcja serwisowa na brak smaru będzie - u mnie jutro bo sprężyna ma przyjechać :D :D :D |
Od czasu DRy kompletnie zmieniła się polityka producentów, również motocykli. Nie raz mówiono i pisano, że teraz w biznesie chodzi o to by sprzedawać a nie wytarzać dobre produkty. Za kilka lat, może się zdarzyć, że motorki zaczną się rozpadać a publiczność, która kiedyś kupiła te tanie nomen omen zabawki, siedzieć już będzie w siodlach innych, na ony moment atrakcyjnych hiciorow sezonu i nie będzie nawet pamiętać że kiedyś jarala się tym czy tamtym. Sugeruję dać czasowi czas a nie deliberowac.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |