![]() |
Dzięki z mojej strony wielkie, co prawda nie udało mi się żadną siłą przezwyciężyć grawitacji nadmiaru tego kolorowego specyfiku, który był jednym z najlepszych od czasów wujka Maślaka, więc nie podziałałem w terenie, ale imprezka super, ludziska tolerancyjni, AQ górą!! A tupot białytch mew to jeszcze dziś ...
|
Ufffff, był to mój pierwszy zlot - taki trochę awansem - bo bez własnego sprzętu. Było tak jak sobie wyobrażałem tylko "jeszcze bardziej" :chleje: :kumbaya: :zdrufko:
Wielkie, olbrzymie, ogromiaste dzięki tym wszystkim którzy walnie porzyczyniali się do przeprowadznenia tego przedsięwzięcia :bow:, Dzieki wszystkim uczestnikom za wspaniałe towarzystwo :bow: A co do "krążących plotek": Cytat:
|
proszę o wypowiedz w sprawie nadwyżki finansowej, która została po zlocie w temacie składki.
|
To było wcześnie rano....
Poranny OFF w niedzielę...Gdy Wy juz do domku jechaliście....wiwat błocko.W roli głównej Imć. PODOSEK
|
Cześć, Jak można otworzyć FLV, którym programem?
|
VLC (http://videolan.org)
|
ja dopiero dotarłem do komutera i internetu :) swoje fotki postaram sie wsadzić dzisiaj, najpóźniej jutro płytka została w mieszkaniu w którym chwilowo nie mieszkam, ale jakoś ją wydobędę:mur:.
Ogromne podziękowania za organizację :bow::bow:, za to, że było mi dane was poznać :kumbaya:, za to, że mogłem z wami wypić :zdrufko:i za to, że nie pamiętam z kim piłem :dizzy::chleje: bylo zaje*iście już się nie mogę doczekać kolejnych imprez :webers:, gdzie mam nadzieję posiadać bardziej offroadowe oponki i poganiać z wami w błocie. |
No Pięknie, pięknie :D Żal tylko ściska różne organy i części ciała, że mnie tam nie było, zostało tylko zdjęcia i filmik pooglądać
Nadzieja jeszcze zostaje, że uda się załapać na jakąs impreze.. przy okazji mam pytanko, czy od połowy czerwca do połowy lipca jest w planach jakiś zlot ?? |
Jeśli się zbierze ekipa to będzie Afri Tribal War w okolicach myślę Jury
|
co by tu nie wymyślać i nie tworzyć porostu RESTEKPA (w języku ległicz polskim szacun!!) Wasilczuk...czekam na powtórkę z rozrywki...co prawda wilguć pod nosem sie pojawia, ale warto było...
Żółwik i do miłego!!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |