![]() |
No wataho - jak się trzymacie?
Żyjecie? Czy wszyscy jedzący lody już się "zameldowali"? ;) |
Miras lodożerca nam tu zaburza statystykę... Ale może jednak jakaś prawidłowość jest? Zastanówmy się... eeee, wyjątek potwierdza regułę? Jak widać, za mało żeśmy się dezynfekowali: nie starczyło na niedzielę... A może właśnie Mirasowi starczyło? Coś mocnego polewałeś...
Adagiio, i tak masz czego żałować. Co tam takie "lekkie" dolegliwości żołądkowe po tak udanym weekendzie :) zbierajcie siły na następny raz w Lejeśni... albo gdzie indziej. ps. ja dziś słabiutka. Dobrze że motur mam odciążony o jedno lusterko. W razie czego. |
Zakładam listę chętnych do podłożenia bomby pod budkę z lodami w Jeleśniocowni. :)
1. Rychu ...... nie możemy tak tego zostawić http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif |
Miras - ile on zjadł lodów?
Może wchłonął zbyt mało na masę ciała? ;) Bombę pod budkę? - no ja wam dam! Niestety nadal są to najlepsze lody w Beskidach jakie znam i jakaś marna sraczka mnie do nich nie zniechęci :D Twardym trzeba być - nie miętkim :p Aha - obserwujcie proszę swoich bliskich - i dawajcie znać, czy coś złapią. BArdzo mnie to interesuje - mam troszkę zboczenie zawodowe... Rozprzestrzenianie się epidemii, łańcuch zakaźny, droga zarażenia itp ;) |
Proszę mi tu nie imputować. Też jadłem lody 2 porcje, a jak powiedziała Mygosia "Twardym trzeba być - nie miętkim" - mnie byle lody nie ruszają
A może to nie lody ?????? Z chorujących chyba tylko ja nie byłem na wschodzie słońca. A ja nie wiem co tam się działo. :p :D |
Cytat:
|
Heh, adwenczer w trakcie i po fakcie ;)
|
Oj taaak adwenczer zdecydowanie :D
|
czyli był "Beskid Żywiecki lodowo-sraczkowy" ?????????
|
Ja tam nie miałam sraczki :p
Nie narzekajcie - i tak najgorzej na wycieczce wyszedł Jaki :/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |