![]() |
hehhehhe - pamietam, jak w szkole nic nie wiedziałem na kartkówce - to pisałem tak, że sam bym sie w tym nie rozczytał - i działało:) hehheheh
wpłaciłem 110 - bo resztę kasy za mnie i za Tomasz77 (po pińć dychów) - wpłaca Wolo (dostał w łapę) - który podobno jest z Tobą ugadany co to kwaterunku.. ja nie wiem nie wiem - wjeżdżam i żrę kiełbache:drif: podziękował - i do zo ba:) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja zapłaciłem dzisiaj , nie dałem informacji tylko o zakwaterowaniu , mi wsio ryba , chętnie sie zintegruje jak ktoś mnie przygarnie do domku :))
|
Ja też zapłaciłem dzisiaj! PS. Gawien-mam zamiar przypasować się do twojej kanapy od Zeta,mam nadzieje ze udostępnisz do testu.Pzdr.
|
Kolejna oferta last minute!! Tym razem już ostatnia.
Jedno miejsce na trasę ON1 do elektrowni zostało zwolnione. Kto pierwszy zaklepie tutaj w temacie ten wskakuje na listę. Proszę o zapisywanie się chętnych na trasę ON2 do Exploseum. Nie będzie możliwości zapisania się na miejscu, bo muszę wcześniej podać ilość zwiedzających. Przypominam, że koszt to 15 zł. Więcej na http://www.exploseum.pl/ |
Tomek , myślę ze będziesz miał okazję przymierzyc sie do wielu kanap od Zeta :) do mojej także ! pozdrawiam
|
Trasy OFF
Trasa OFF Turystyczna Objechaliśmy dzisiaj trasę OFF Turystyczną. Wiedzie ona leśnymi duktami, pasami przeciwpożarowymi i nieużytkami pod liniami wysokiego napięcia. Ciekawa i przyjemna traska. Poruszanie się po trasie wg śladu, który zostanie udostępniony wkrótce. Dla tych co nie mają GPSa, będą mogli się podłączyć do tych co mają lub jeśli się znajdzie grupa nie GPSowa będą dostępni prowadzący. Trasa przebiega po drogach udostępnionych dla ruchu kołowego i nie tylko, więc proszę o maksymalną ostrożność w poruszaniu się po całej trasie. Jest dużo grzybiarzy i ruch w lesie jest naprawdę spory. Trasa wiedzie drogami na które dostaliśmy pozwolenie od nadleśnictw i nie może być sytuacji ze zbaczaniem ze "śladu" - nie ma takiej opcji, ręczyliśmy za to głową, więc proszę to uszanować. Trasa prowadzi przez Bydgoszcz, więc będzie możliwość zatankowania po około 30km od bramy ośrodka, ale dobrze by było jak by wszyscy na ośrodek przyjechali zatankowani. Do przejechania trasy niezbędne są kostki lub inne opony radzące sobie w błocie i na piachu. Jest kilka fajnych podjazdów, więc nie ma szans przejechać trasę na np anakach. Najważniejsze!!! Dostaliśmy pozwolenie pod warunkiem, że będzie to trasa turystyczna, więc nie może być mowy o żadnym ściganiu się. Trasa OFF EXTREM Przygotowaliśmy OS. Będzie to pętelka - czasówka. Umiejscowiona jest w dość wymagającym terenie. Nudzić się nie będziecie. OS będzie otaśmowany. Trasa jest naprawdę wymagająca i miejmy nadzieję, że nie będzie padało przed imprezą(w trakcie również :)) Trasa OFF EXTREM została przygotowana pod mniejsze motocykle, ale doszliśmy do wniosku, że nikt nie zatrzyma tych na dużych sprzętach. Prosił bym o rozwagę na trasie żeby sobie ktoś nie zrobił kuku. Na trasie OFF EXTREM będą mierzone czasy i wg nich będziecie klasyfikowani. Dla najlepszych Forum Africa Twin Poland przygotowało nagrody(jakie, w pierwszym poście). Będą trzy klasy: - duże motocykle - małe motocykle - Lejdis Na miejsce OSu mamy niecałe 40 km. Prowadzący(organizatorzy) zaprowadzą uczestników na miejsce OSu. Proszę być punktualnym i zatankowanym!! Na razie tyle. Jeśli jakieś pytania to proszę. |
Cytat:
I na miejscu obgadać przyszłą przeróbkę. |
Jarek
czy na OFF'a trzeba się zapisywać.? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |