![]() |
Cały i suchy w domu od 12 :)
Organizatorom dzięki za przygotowanie w wszystkim dawno niewidzianym i nowo poznanym za super atmosferę. To był miło spędzony czas. Pozdrawiam, Piotrek |
Poznan dojechał do stolicy pyrlandii bez problemów. Deszcz prawie niezauważalny.
Dziękujemy za imprezę. |
Radomsko i Wieluń meldują się w domu.
Kochane Nasze Organizatory - DZIĘKUJEMY. Że niby jakiś deszcz? Oj tam, oj tam. |
Siemka :) Ekipa z okolic Pszczyny również dotarła
Dzięki za super imprezkę, było grubo :D i do następnego razu |
5 Załącznik(ów)
Zestaw matjas+bandit również meldują się z chałpy.
Dziękuję w imieniu swoim i pozostałych orgów za: liczne przybycie, bez względu na aurę; wspaniałą atmosferę i błotne zabawy :D na koncercie w piątek; uczestnikom licytacji za hojność; wyjeżdżającym za odpowiedzialność i korzystanie z alkomatu kiedy było podejrzenie o konieczność; wszystkim starym i nowym znajomym za spędzone wspólnie chwile. bez Was to miejsce nie byłoby takie fajne. mimo pogody to był piękny zlot - do zobaczenia za rok!!! matjas dorzucam co nieco twarzowych zdjęc. niestety/na szczęście później stwierdziłem, że moje towarzystwo i % może być trwale uciążliwe dla mojego aparatu. liczę na to, że pojawi się tu więcej fajnych fotek z imprezy. |
...a Ja bym chciał zarzucić niedopilnowanie prze Organizatorów:
1. Wytykania przez wielu Uczestników imprezy palcami - Orzepa, oraz chęć otrucia go/mnie rozrzedzonym etanolem! 2. Brak myjni motocyklowej na terenie Zamku i przez to musiałem się pokazać brudnym GSem na mieście! 3. Brak terminala, do płatności plastikKartami! ...phi Łorzep p.s. Zacna inicjatywa, z mega dobrym wykonaniem. Super Ludzie i klimaty! Dziękuję Panie i Panowie, że wielu mogłem poznać osobiście... Był tam taki młodzienieć, co "Sambor" za nim wołali i na odchodne powiedział mi: "W tym roku była na pewno gorsza impreza, jak będzie za rok!" Więc poproszę o wciągnięcie Mnie na przyszłoroczną listę uczestników. |
Mygosia się melduje!
Dziekuję wszystkim! To było wspaniałe spotkanie. Milion pozytywnych zdarzeń. Nie czułam zimna, ani deszczu. Idę się suszyć i wydłubywać błoto z ubrań ;) |
Ja też dziękuję wszystkim za przybycie,
mam nadzieję, że uczestnicy "Jagna'a soft light enduro" nie mają mi za złe, że czasem był to soft horror błotny ;) A tu pierwsze fotki, Kabata z forum ADV: https://plus.google.com/photos/11343...321?banner=pwa PS. Orzep, na brak nowoczesnych technologii zlotowych nie możesz narzekać: https://lh4.googleusercontent.com/-U...o/CIMG5279.jpg |
Ja też dojechałem. Do mamusi -całe 14 km. Dziękuję wszystkim za przyjazd i trzymanie poziomu. To Wy tworzycie atmosferę tego spotkania. Bardzo nam ona jako organizatorom odpowiada.
|
Serdeczne dzięki Organizatorom za ogrom Waszej pracy, Jagnie za bardzo fajną traskę, a wszystkim za udane spotkanie! Dobrze było Was spotkać i razem się bawić, pamiętając o Izim i Ashanti. Do zobaczenia za rok! :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |