![]() |
Dupa...dawajcie na podlasie, ja własnie akurat zjeżdżam na długi weekend, od miesiąca w chacie nie byłam i to dla mnie obecnie jedyna okazja, żeby w chmury popatrzeć :D
|
Kobiety jesteście cudowne! ostatnio to mój ulubiony wątek..a sytuacja się rozkręca i jest szansa na dluuugotrwały proces umawiania się:D
A co na to ksiądz dobrodziej? |
ja odpadam :( jadę w tym czasie na przejażdżkę do Czech:) może ma któraś ochotę to zapraszam :)
|
Dunia - wątek wątkiem, a czy Ty juz sie uruchomiłaś dwukółkowo?
:) |
Oczywiscie, od połowy czerwca już się rehabilituję na dwóch kółkach a właśnie w ten weekend chętnie gdzieś byśmy się wybrali..wszak w wątku " piwo w Bielsku" niestety nic się nie zapowiada. A Mygosia chciała kiedyś jechac w Beskid Niski-jedno słowo i jedziem:)
|
Ale w ten najbliższy?
Praca :( |
coraz bliżej weekenduŁ :)
Widzę, że Zaczekaj chce jechać gdziekolwiek, Ja też. Czyli robimy objazdówkę po tych co nie mogą jechać lub gdzieś pojechały i siedzą w miejscu?? |
Ejjj no dawajcie na Podlasie, już my z Babą cos wymyślimy, ż:Deby nie było nudno :D
|
Cytat:
Od jutra zaczynam już długi weekend, także może jeszcze ktoś skusi się na góry? |
Może umówmy się gdzieś dolnośląskowo? Góry Kaczawskie czy coś? Ja cały weekend nie dam rady, ale może choć sobota? Widzę co najmniej 4 mieszkanki okolic Wrocka ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |