![]() |
O tak !! świetny pomysł!!!!! więcej błota:drif::bow:
|
10 Załącznik(ów)
wrzucam niesegrowane to co bylo na kamerce, wiem troche traktuje motur jak modelke ale tak juz mam z tym katem:)
|
9 Załącznik(ów)
i jeszcze to
|
9 Załącznik(ów)
i jeszcze to tez
|
Sweet focie...
Lubię te nasze spotkania plenerowe i sranie po krzakach, a zwłaszcza spotkania i pogawędki z tak pozytywnie zakręconymi ludźmi. Minus imprezy, to jazda na kacu w sobotę...kurde jakoś mi nie idzie, drugi minus to kurz...organizatorzy powinni coś z tym zrobić. Nie po to zapier..lałem z samego Białehostoku, żeby całą sobotę wdychać kurz, nie wspomnę o filtrze powietrza w mojej maszynie. Organizator mógł wcześniej na trasę rajdu wysłać jakieś polewaczki, albo zraszacze, ewentualnie bardziej precyzyjnie ustalać termin rajdu lub umiejętnie prowokować opady deszczu, a nie jak tym razem w niedzielę. Mam nadzieję, że na następny rajd już nie będzie takich niedociągnięć. |
dobra biba i zarąbiste szutry dzięki i do następnego :at:
|
... tak, te sobotnie samopoczucie podczas kilku ostatnich rajdów na tyle nie pozwalało mi w pełni rozkoszowac się dzidą na przodku, że w tym roku postanowilem sam siebie oszukac: 4 piwka na wieczór, a jak się skończyły to piłem sok:) po raz pierwszy wstałem z rana, wsiadłem na motong i widziałem gdzie jade.... no w sumie czasem nie widziałem, bo kurzyk był gęsty.
metoda ta wymaga jednak sporej odwagi w odmawianiu, konsekwencji w postanowieniu i umiejętności negocjacyjnych. |
9 dni, 2kkm wczoraj powróciłem szczęśliwie do domku.
Dzięki tradycyjne za wspólne spotkanie, śpiewanie, spanie i szutrowanie. |
Jakoś dziwnie Cię ta nowa nawigacja poprowadziła do domu ale grunt, że kierowca zadowolony.
|
Było w pytkę :D
Dzięki i do następnego |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |