![]() |
Dzis około 18 w Barwałdzie nowa Afryka leciała na Wadowice. Ja na Kalwarie. Pomachane odmachane.
:at: |
20.05 około 17 w Przystani Motocyklowej Fioletowa RD 7 w Czarnej Górnej (Bieszczady) i koło godz 20 za serpentynami w Załużu chyba biało niebiesko czerwona albo biało czerwona czarna
|
Pozdrawiam raz jeszcze Afrykanczyka którego spotkalismy po drodze nad Zegrzem, dziś koło 18ej. Tesco -bliźniak😉
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
Dzisiaj godzinę temu, na Modlińskiej (W-wa Białołęka) w stronę centrum stałem na światłach koło krakowskiego Afrykańczyka. Oj ładne malowanie, takie delikatno-militarne! Byłem z 10-letnim plecakiem. Pozdrawiam!
|
Zdrowo wczoraj ktoś gonił w stronę Białegostoku. W okolicach 17-ej był na wysokości Wyszkowa. Blachy rejestracyjne zaczynające się na BIA. Przy kufrze flaga biało czerwona. Ciekawy jestem czy przy takiej jeździe afra pobiera olej. Ktoś od nas? :-)
Pozdrawiam -- Jarek |
jak nie pobiera :)
|
...tak z ciekawości - Mada, Ciebie mijałem w niedziele, po południu, droga ze Słowacji na Jabłonkę - takie podobne LC8 mi mignęło w stronę Jabłonki?
|
Właśnie:)
Zrobiłem w weekend 600km i byłeś jedynym advenczerem jakiego spotkałem:) Reszta KTM pewno zepsutych albo się serwisuje. Gdzie gnałeś tak objuczony? |
Cytat:
|
Czyja Afryczka stała wczoraj zaparkowana o 21:30 pod Com Con zone w KRk? Piękna maszyna:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |