![]() |
Byłem, wróciłem. Było zacnie. Towarzystwo spod parasola to I liga!
|
Również w domu.
Wielkie dzięki @Brunetka i @diverek za gościnę!! Było zajebiście! Czekamy na fotorelację :D |
1 Załącznik(ów)
My tez juz w domu.
Dziekujemy Gospodarzom za goscine i calemu towarzystwu za świetna imprezke!!! Znalazlem tylko jedno zdj:haha2: tzw "Afrykanski Pomor Swin":chleje: |
W drodze powrotnej spotkałem czarnucha z Oświęcimia który się napatoczył do diverków w piątek. Strasznie go tam ponoć nachlaliście i najaraliście ale potrzymać dystans od przedniego koła pomógł. Furą jechał i nawet 12 oczkową miał to mu wybaczyłem to narzekanie ;)
Fajosko było :) |
Dzięki za gościnę i imprezkę. Było zacnie. Do zobaczyska za rok. :Thumbs_Up:
|
Widze ze byłą dzida tszoda i najepka....
|
Było PIĘKNIE. Miliard ton cudnej energii. Dzięki wszystkim i widzimy się. Ojaaaaaaaaaa
|
1 Załącznik(ów)
Mega!!! Dzięki wszystkim za mega imprezę!
Przemek, Baśka- jesteście super! :) Zdjęcia się ogarniają :) |
1 Załącznik(ów)
Też ślicznie dziękujemy, w szczególności Komirowi i pani Komirowej za gościnę i kawałek podłogi, a Tropicielce i Bliźniakowi za żeglowanie :)
Zdjęcia z uwłaczających powrotów na pokład na priva ;) Tylko czemu powrót z gradem??? Załącznik 49464 Do zobaczenia za rok! Jagna i Raf |
Jak zawsze po takich imprezach chodzę otumaniony po domu,pomału łapiąc kontakt z rzeczywistością ,ale jutro będę już wśród żywych.
Dzięki zacni gospodarze za gościnę,z roku na rok coraz lepiej ,nocy nie starcza na imprezę strach pomyśleć co będzie za 10lat |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |