![]() |
Cytat:
Łejezukochanymatkoboskonajświetszo... upuścić powietrza??!!! I to jeszcze w KTMie? Jak mozna coś takiego zrobić w sprzecie Adventure :haha2: Sprawców publicznie ukamieniować i to jak najszybciej:umowa: PS. Miras coś Ty taki spiety :D Zazdroszcze weekendu :at: |
[QUOTE=banditos;429821
PS. Miras coś Ty taki spiety :D [/QUOTE] Nie spięty, tylko sprawa miała miejsce w kontekście pewnych wydarzeń i na pierwszy rzut oka nie było nikomu do śmiechu. Ale pysznej zabawy i dobrego humoru było o miliony ton wiecej :dizzy: Ale co zdarzyło się w Twirdzy zostaje w Twierdzy. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za przednią zabawę. PS. Misza, ja tak podejrzewałem, że ty tak po cichutku czujesz miętę do tych KTMów. Karolina, ale z Ciebie podstępna wilczyca :D |
Nie żebym się wymądrzał , ale sugerował bym zamazać numery rejestracyjne na zamieszczanych w necie fotkach , nawet tu na forum co by jakieś eko zjeby nie zrobiły z nich użytku .
Zdrowia . |
Przecież to lasy zachodniego wybrzeża Stanów!! New jersey! :)
Mirek, ja nie czuję mięty, ja czuję strach przed rozpierdoleniem się jak mnie fantazja poniesie :) No i znowu trzeba nawinąć trochę km po azji w tym roku to KTM odchodzi na dalszy plan ;) Jakoś cholera nie może być twierdzy bez jakiegoś rozpierdolu przeze mnie zrobionego, a tak bardzo staram się pilnować. :) To te podszepty diabelskiej płci. Za rok przykujcie mnie do muru. Fabrizio, to nie ja jeździłem schodami do muzeum, naprawde!!! :) |
Miras, a może by jakąś KOMISJĘ powołać i paru osobników na badania psychologiczne wysłać? :)
|
Kilka fotek ode mnie ;)
Na końcu galerii, filmik z wielkiego BUUUUMMMM!!! ;) https://plus.google.com/photos/11293...CIK2reOzguvmPA |
Nie wiem, kto się do czego przyznaje, ale na upuszczaniu powietrza przyłapałem inne osobniki :D czyżby "tych grup" było więcej ?
Ja bym szumu nie robił, bo pamiętam inne zloty, gdzie afryki nie chciały palić :D Było .... jak zawsze. Mam nadzieję, że organizator w przyszłym roku też będzie miał ochotę na organizację :Thumbs_Up: Pozdrawiam wszystkich co byli i czekam na foty :lc8: |
Co Wy z tym powietrzem. Wilczyca popatrzała, że dużo tlenu na offa i upuściła. O zdrowie dbała, a tu jakieś teorie spiskowe:D
|
Grucha - bo druga grupa dywersyjna robiła poprawkę, aby było sprawiedliwie I wszystkim po równo ;)
Po równo mało :p BTW dla mnie taki psikus jest dowodem sympatii :) Podobnie jak zakręcanie kraników (Somalijczyku lubię Cię!) I wieszanie moto na drzewie ;) Mnie na przykład chyba nikt nie lubi :( ;) A jeśli coś popsuliśmy niechcąco to przepraszam I proszę info na pw o kosztach... |
A ja pamiętam Klodzko gdzie wszystkie motocykle byle zapakowane w folii streczowej spożywczych :haha2::haha2: Grucha mysle ze podejmuje sie ponownie o organizacji ale pomysle o grupowej ubezpieczenie NW :) ale i tak bede was ostro pilnowal jak chodzi o bezpieczeństwa ;);) ja z tego wszystkiego nic nie mam bo po oplaceniu wszystkiego zostalo mi 90 zl więc rozumiecie mnie jak was opierdalam za chodzenie po dachu lub podpalanie slomy :Sarcastic::Sarcastic:;) i jeszcze jedno jak zapraszacie kogoś nowego na zlot jesteście za niego odpowiedzialni bo my starych uczestników wiemy gdzie są granice a nowi nie koniecznie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |