Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Twierdza Kłodzka 2015 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=23089)

banditos 27.04.2015 00:06

Cytat:

Napisał Miras Sc (Post 429724)
Grupa Śląsko-Somalijska już w domu.
Osobiście chciałbym podziękować:
- wszystkim uczestnikom za świetną zabawę, :kumbaya::zdrufko::grass:
- Fabrizio za doskonałą organizację i trzymanie za mordę krnąbrnych i niepokornych,:Thumbs_Up:
- kompanom za bezpieczną podróż do i z twierdzy:at::lc8:

Aleee .......
Muszę do tej słodyczy wlać łyżkę dziegciu.
Nie daje mi spokoju pytanie:
KTO I DLACZEGO POSPUSZCZAŁ POWIETRZE WSZYSTKIM CZTEREM KTM-om Z "MIASTECZKA NAMIOTOWEGO" zza fosy ????
Co złego zrobili Bartol, Grucha, Rumpel, czy Korn żeby ich karać??????

Dlaczego tylko KTM-om, przecież stały tam też cztery Afryczki??
Tego na imprezach afrykańskich wcześniej nie było. Zdarzają się czasami żarty i "głupie numery", ale MŚCIWOŚĆ i ZAWIŚĆ były obce tej społeczności. Bo tak perfidny czyn trudno mi nazwać dziełem przypadku, tym bardziej że sprawca musiał się zdobyć na wysiłek obejścia całego podjazdu.

Nie liczę na przyznanie się sprawcy do winy, ale oczekuję ogólnego potępienia tego typu praktyk, w stosunku do kogokolwiek, na czymkolwiek by nie jeździł.

Kimkolwiek jesteś człowieku, żal mi cię :(:(:(

Łejezukochanymatkoboskonajświetszo... upuścić powietrza??!!! I to jeszcze w KTMie? Jak mozna coś takiego zrobić w sprzecie Adventure :haha2:
Sprawców publicznie ukamieniować i to jak najszybciej:umowa:

PS. Miras coś Ty taki spiety :D

Zazdroszcze weekendu :at:

Miras Sc 27.04.2015 00:36

[QUOTE=banditos;429821
PS. Miras coś Ty taki spiety :D
[/QUOTE]

Nie spięty, tylko sprawa miała miejsce w kontekście pewnych wydarzeń i na pierwszy rzut oka nie było nikomu do śmiechu.
Ale pysznej zabawy i dobrego humoru było o miliony ton wiecej :dizzy:

Ale co zdarzyło się w Twirdzy zostaje w Twierdzy.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za przednią zabawę.

PS. Misza, ja tak podejrzewałem, że ty tak po cichutku czujesz miętę do tych KTMów.
Karolina, ale z Ciebie podstępna wilczyca :D

Adagiio 27.04.2015 08:17

Nie żebym się wymądrzał , ale sugerował bym zamazać numery rejestracyjne na zamieszczanych w necie fotkach , nawet tu na forum co by jakieś eko zjeby nie zrobiły z nich użytku .
Zdrowia .

Misza 27.04.2015 08:23

Przecież to lasy zachodniego wybrzeża Stanów!! New jersey! :)

Mirek, ja nie czuję mięty, ja czuję strach przed rozpierdoleniem się jak mnie fantazja poniesie :) No i znowu trzeba nawinąć trochę km po azji w tym roku to KTM odchodzi na dalszy plan ;)

Jakoś cholera nie może być twierdzy bez jakiegoś rozpierdolu przeze mnie zrobionego, a tak bardzo staram się pilnować. :) To te podszepty diabelskiej płci. Za rok przykujcie mnie do muru.

Fabrizio, to nie ja jeździłem schodami do muzeum, naprawde!!! :)

Rychu72 27.04.2015 08:36

Miras, a może by jakąś KOMISJĘ powołać i paru osobników na badania psychologiczne wysłać? :)

SławekK - Bąbel 27.04.2015 09:42

Kilka fotek ode mnie ;)
Na końcu galerii, filmik z wielkiego BUUUUMMMM!!! ;)

https://plus.google.com/photos/11293...CIK2reOzguvmPA

Grucha 27.04.2015 09:56

Nie wiem, kto się do czego przyznaje, ale na upuszczaniu powietrza przyłapałem inne osobniki :D czyżby "tych grup" było więcej ?

Ja bym szumu nie robił, bo pamiętam inne zloty, gdzie afryki nie chciały palić :D

Było .... jak zawsze. Mam nadzieję, że organizator w przyszłym roku też będzie miał ochotę na organizację :Thumbs_Up:

Pozdrawiam wszystkich co byli i czekam na foty :lc8:

rupert 27.04.2015 10:35

Co Wy z tym powietrzem. Wilczyca popatrzała, że dużo tlenu na offa i upuściła. O zdrowie dbała, a tu jakieś teorie spiskowe:D

mygosia 27.04.2015 10:56

Grucha - bo druga grupa dywersyjna robiła poprawkę, aby było sprawiedliwie I wszystkim po równo ;)

Po równo mało :p

BTW dla mnie taki psikus jest dowodem sympatii :) Podobnie jak zakręcanie kraników (Somalijczyku lubię Cię!) I wieszanie moto na drzewie ;)

Mnie na przykład chyba nikt nie lubi :(
;)

A jeśli coś popsuliśmy niechcąco to przepraszam I proszę info na pw o kosztach...

fabrizio13 27.04.2015 11:53

A ja pamiętam Klodzko gdzie wszystkie motocykle byle zapakowane w folii streczowej spożywczych :haha2::haha2: Grucha mysle ze podejmuje sie ponownie o organizacji ale pomysle o grupowej ubezpieczenie NW :) ale i tak bede was ostro pilnowal jak chodzi o bezpieczeństwa ;);) ja z tego wszystkiego nic nie mam bo po oplaceniu wszystkiego zostalo mi 90 zl więc rozumiecie mnie jak was opierdalam za chodzenie po dachu lub podpalanie slomy :Sarcastic::Sarcastic:;) i jeszcze jedno jak zapraszacie kogoś nowego na zlot jesteście za niego odpowiedzialni bo my starych uczestników wiemy gdzie są granice a nowi nie koniecznie

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38.