![]() |
Super zdjęcia Asiu . Nawet ja się załapałem na jedno .
|
Hehhe, moją afrykę chciała pochłonąć rzeka :) Nawet trochę to wyglądało jak uroczysko.
Shinko + łysa k60 to był optymalny wybór opon :D Dzięki Fabrizio za piochy i organizację :) PS: KTM poddtrzymał tradycję co mnie bardzo cieszy :) |
1 Załącznik(ów)
Dziękuje wam bardzo za mega miły towarzystwo byłe przygody od początku do końca ;) obiecałem nie powiedzieć zbyt głośno więc dawajcie tu bliżej do ekranu powiem wam na ucho........... bliżej ....... jeszcze trochę........ RANO KTM SIĘ POPSUŁ na trasie :lol8::lol8::lol8::lol19::lol19: ale kolega Tomek jest super przygotowany bo ma za sobą przyczepkę nie tak jak Prezes :D:D:D To nie prawda ze ktm są wadliwe bo na 3 co przejechały na zlot tylko dwa wróciły z innym transporcie :haha2::haha2::haha2:
Wybacz mi Tomciu nie moglem się powstrzymać ;) wiesz ze to tylko żarty ;) A tu macie kilka fotek :D:D:D https://picasaweb.google.com/1052054...CPC2k-TQueXUJQ . |
no i wydało sie...:mur: niestety ktm znowu nie jest ready to race i wraca na serwis
Fabrizio dzieki za spotkanie i wycieczke na bunkry. Mam nadzieje ze spotkany przez nas strażnik teksasu nie zrobi jakiejś zadymy |
To sie nacieszyles k.mac.
Fabrizio dzieki za organizacje. Bylo zajebiscie. Nastepnym razem przyjezdzam na moto. Musze trzymac z dala od KTMów co by się nie zaraziła takim psuciem sie.:D :) |
no jak się popsuł przecie na serwisie byl.. przed wyjazdem... :D
|
Naczelny dotrał :D
Impreza jak zwykle na najwyższym poziomie :D Brawa dla Organizatora :D "Jak się nazywa rockowy zespół muzyczny co wyczerpuje akumulatory? - webasko! " :haha2: |
9 Załącznik(ów)
Kilka fot z kamery
|
6 Załącznik(ów)
Super było, dzięki wielkie za pomoc, organizacje i towarzystwo.
|
No to ja przepraszam wszystkich za nieogar we łbie, wątpliwej jakości wynaturzenia gitarowe i jeszcze za coś ale nie pamiętam. :D
Całość stara, dobra oldskulowa Dzida tszoda i najepka. Było wsio z tego :) A pomyśleć, że mało brakowało a nie przyjechałbym... Durny... :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |