![]() |
Dzieje się, dzieje :) na gwiazdkę prezenty będą.
|
Toż to SZOK takie rzeczy tylko na FAT. A nie pisałem kilka postów wcześniej, że będzie GIT.
|
Fragment, tym razem maila, z dzisiaj:
(...) Specjalne płytki do frezu, które wykonaliśmy przy przejściu z próbek aluminiowych na stalowe delikatnie wyszczerbiły się więc chłopaki robią co tylko mogą. (...) będziemy informowani na bieżąco w kolejnych dniach jak to idzie. |
oby zdążyli na mikołaja
|
Kolejne wieści od Świątka z dzisiaj:
Jeżeli chodzi o postępy prac nad wałkami do Hondy: czekamy za wycenami frezów, oraz odpowiedziami od innych firm gdyż, mało która firma chce się podjąć wytworzenia frezów. Nie są to zwykłe frezy ponieważ frezy zaprojektowane specjalnie pod ten wałek. |
ta... a ja chce sobie kupić afryke... bouli?
|
Coraz mniej entuzjazmu wśród kibiców i fundatorów dorabianego wałka. Wygląda to niepoważnie. Zamierzam dzisiaj skontaktować się z szefem i ustalić ostatecznie ostateczny termin wykonania wałka. Wiedzieli już w maju co to za część i się podjęli wykonania. Są specjalistami więc te tłumaczenia - tym bardziej, że tyle czasu trwające, powodują już frustrację i nie są wiarygodne. Zobaczymy co na to szef firmy Świątek. Jeżeli nie będzie to już krótki termin (bo głupio mi przed Kraftem co z rozbebeszonym silnikiem czeka) to oddają kasę i ja zwrotne przelewy wykonam.
|
Kolego daj im jeszcze czas do wiosny. Takie moje zdanie!
|
Cytat:
|
Jest to ból... ale lepiej niech zajmie im to wieceję czasu i zrobią dobry wałek. Co będzie jak zrobią bubla, a kolega na nim złoży piec. Robota i kasa do kosza.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |