![]() |
O Boże co Wy tam wyprawiali¶cie?
|
Cytat:
|
:dizzy:...ale xr-a na koło idzie jak zła:fool2:
|
Cytat:
Dobra pany, zabawa była przednia ¶miechu kupa ale trochę przy tym poniszczylismy ludziom sprzętu. Najbardziej poszkodowany został Czarny z H-ki rozpieprzylismy mu namiot (moja robota i kolegi) ale zadzwoniłem, przeprosilem i zamknelismy sprawę. Jednak podczas przedniej zabawy została też uszkodzona kanapa w jego motocyklu. Do końca nie wiemy kiedy do tego doszło, może zrobiła to lewitujaca xr Marka, może stało się to ja podałem Afryk± z kup± ludzi, może też w całym tym zamieszaniu kto¶ niechc±cy popchał drugie moto i się stało się... Już parę osób się zadeklarowło że się złożymy i naprawimy szkodę. Dlatego zrobimy listę na która wpisza się dobrowolnie ludzie którzy my¶l± że mog± mieć co¶ z tym wspólnego i naprawimy to co zostało poniszczone(wyjdzie pewnie po parę dych) Lista rajdowych szkodników 1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3... |
Już mówiłem....Zloty na Piaskach to MASAKRA, zawsze jest totalne zmasakrowanie... tak było 10-15 lat temu, tak było rok temu i tak jest teraz...F.
|
Cytat:
1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3.¦luza, ale tylko trochę :) |
Co do szkodników... W tym roku nie było zrzuty organizacyjnej, przynajmniej ja nic o tym nie wiem. A zorganizowane wszystko było. Podaj numer konta bankowego i niech ludziska wrzucaj± kasiorę, kto ile chce. Przynajmniej ja się dorzucę, bo było miło jest co ogl±dać ;) (jak co¶ zostanie to będzie na przelew na jesiennym)
|
Jak fajne ludziska to i impreza musi być fajna
Lista rajdowych szkodników 1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3.¦luza, ale tylko trochę 4.leoon |
I ja brałem udział w całym zamieszaniu
Lista rajdowych szkodników 1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3.¦luza, ale tylko trochę 4.leoon[/QUOTE] 5.Kubas |
z pi±tku to ja mało pamiętam, ale mogłem to być też JA.
Lista rajdowych szkodników 1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3.¦luza, ale tylko trochę 4.leoon[/QUOTE] 5.Kubas 6. wojtek II |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |