![]() |
Czas podziękowań i podsumowań nadszedł, a zatem wielkie, wielki podziękowania dla Przemka, Basi i chłopaków za gościnę, udostępnienie piwnicy celem zrobienia w niej zakątka wujka Josepha F., poranną strawę (smalczyk i chlebek wybitny) oraz turbomaliny. A także za opiekę po skręceniu kostki, wyjazd do szpitala i kulę.
Pozostałym uczestnikom za przednią zabawę, towarzystwo i mecze siatkówki ;-) Wojtkowi BBI za lecznicą mixturę, po której odrzuciłem kulę. Dzięki, dzięki, dzięki! |
Prawda smalczyk i ogórki pierwsza klasa i ta obsługa . :haha2::haha2::haha2:. Dziękuje też za offa.
|
Jezuuu myśmy właśnie wrócili. Myślałem, że już wszystkich fajnych ludzi to ja poznałem a tu taaakie miłe zaskoczenie:) Przecierało się przecierało aż nas pozamiatało :D Jak na razie to ciężko mi te minione dni jakoś zakwalifikować bo niby wolne a zmęczony jestem jak po żniwach :D Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia !!
|
Melduję że złombol team dotarł do Stolicy.
Basi i Przemkowi dziękujemy za gościnę, a przybyłym Gościom za wspólną zabawę. Jak zwykle - cholernie miło było Was zobaczyć. Do zobaczenia! :o |
Jup, Poznań melduje że doczłapał się do domu.
Brunetko, Przemo, po raz kolejny - bardzo dziękuję za gościnę, ciepłą strawę i wygodne wyro. Do zobaczenia za rok! Obiecane filmy z offa. Wrzuciłem wszystko co miałem, nie obrabiałem, nie przycinałem - za kilka chwil powinny być dostępne w 1080p. Enjoy it! https://www.youtube.com/playlist?lis...ckLnFfTPllE68q |
Dziękuje gospodarzom za gościnność jak zawsze mega miła atmosfera :bow::bow::bow: szkoda tylko ze Diverek wymiękł i nie pojechał z nami w Offie :D:D:D ogólnie dziękuje wam wszystkim za spotkanie i do zobaczenia do następnego razu ;););)
https://www.youtube.com/watch?v=7HDXa4YfCnI miłego oglądania :D:D:D |
My dotrali do Turku. Jutro na Jurę. Potem Biesy. Basiu i Diverku dzięki za fajną imprezę, ciepłą strawę i zimny alkohol. Ciepły prysznic. Kobietę mi napili. Poległa w namiocie. A ja poszedłem pomóc ekipie pod brzozami:) super ten wood lecz zdecydowanie za krótki jak dla mnie. Do zobaczenia.
|
Heja,
Basiu, Przemo - serdecznie Wam dziękuję, było fantastycznie! :) 3 dni na innej orbicie! Grali i piwnicy, i w garażu, i na parkingu, i w piłkę, chyba nawet jakieś koncerty były na Woodstocku :) A w ogóle to wszystkim dziękuję! Ekipie Łódzko-Zgierskiej nie dziękuję ;), oni wiedzą już, dlaczego :D Josef Fritzel, hop hop hop! Podlasiaki - respect! Kłosu, kosmici Cię oddali? Sołtys bezpiecznie dowieziony, przesyłka dla Emki też. Zdjęcia wymagają poważnej ingerencji cenzorskiej... ech. Dzięki, do następnego! :) |
My wczoraj bez problemu opuściliśmy Kostrzyn i na 15 byliśmy w scyzorykowie. Kolejny raz potwierdza się że Woodstock to ludzie... dzięki i do zobaczenia za rok
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |