![]() |
Cytat:
Na początek najprościej jest zadzwonić i wypytać o te uszkodzenia co są widoczne na zdjęciach. Ja mogę jutro zajechać do Wyszkowa i rzucić okiem, posłuchać jak to chodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Za chwile okaże się, że to lalka i ktoś ja cichcem przytuli :).
|
Pomarańczowe kierunki to nic dziwnego ale w wersji bez ABS a z tego co widać to ABS jest na pokładzie. Osłony handbarów od Hepco a koleś pisze coś o Touratech. Skoro sam nie wie co ma na motocyklu to pachnie handlem shitem. Jak w rozmowie telefonicznej nie będzie potrafił wyjaśnić skąd rozbieżności to nie marnowałbym czasu bo wygląda na ulepa.
|
używka, szczególnie tak świeży moto to na 100% jest coś kombinowane... moim zdaniem szkoda nerwów kup nowy i masz spokój szczególnie przy tym budżecie.
|
Tu masz moje ogłoszenie na forum http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34737.
W innej kompletacji, ale chyba jeszcze aktualne (stoi u dealera KTM we Wrocławiu). Za jej pochodzenie ręczę, a cena podobna. Jeśli nie interesuje Cię DCT to chociaż porównaj je sobie zanim pojedziesz. |
Cytat:
|
I tu Cię zaskoczę 😀.
Na dziś nie zamieniłbym NAT na 790. Czekam na 690. |
Ok, dzwoniłem.
Więc tak: osoba prywatna, moto w Polsce drugi sezon, ściągnięte z USA. Teraz stoi na Scorpionach, wersja z ABS, manual. Cały osprzęt w sensie dodatki już były, tak jak jest została przywieziona. Halogeny - taka odpowiedź - dołożone w USA, producent zakłada i sprzedaje właśnie w takich kompletach, można sprawdzić na stronie inter., wartość ich...i tu mnie zatkało...nie napisze, ale nie o to chodzi. USA - MADAFAKINGES - Bravo!:) @JAREKO - jesteś w stanie podjechać i rzucić na nią okiem?...posłuchać jak chodzi?....przebieg mnie nie przeraża... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |