![]() |
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7. wasilij 8. fiecia 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy 17. Złom i Hannah 18. Shrek też pełne koryto poprosi 19. Nowy ja poproszę razy dwa 20. Fihu, sobota poproszę o miche (guziec afrykański?) 21. mareksz007 all inclusive 22. Gumiś - Siemek mnie wykasował więc wpisuje sie ponownie 23. karlos+ senio + cytrynowka 24. Matełko + koryto 25. Khargh 26. Rakiet 27. Balon 28. RobertG7 pełne wyżywienie (kiedy menu?) 29. Onufry22 kawa z cukrem 30. racibor 31. bicio - kozina lub gęsina jak da rade 32. BIKER - Podążam za najlepszym :-) ( Bicio ) , pasztetową poproszę 33. Emilxtz chleb i wóda 34. Szwagierek kiełbasą i serek wiejski 35. Izeczka - dla niej bez różnicy żeby tylko z alkoholem 36. Gołąb - placki ziemniaczane z chlebem 37. Gawron - miseczka X/Y/Z 38. Jacek 39. Mrówa - Bliny z łososiem, awokado i kremem z wasabi. A na drogie danie rosół z kór wielu. 40 Kłos 41. seaman - od soboty do niedzieli (miska dla 4 osob) 42.Zuberek & michalQuad -piatek KAczka duszona(pięta) w posypce z marcepanu sobota bigos z kielbasa 43. Stachura A imię jego 40 i cztery. Arty1 - pure ze smalcem i wuzetka. 45- Ltd454 z paszo 46. ATomek bulwa w płynie plus to, co szef kuchni poleca 48. Marcin jak wyżej też z Garwolina...on nic nie będzie jadł ;-) 49. trafior - pełna micha. To kto będzie 50? 50. Qba pełna pasza. 51. My jako 3ej muszkieterów jako 4ech piątek i sobota pełna pasza 52 .MiREx to co poleca szef kuchni miejscowej 53. Mateusz bezglutenu 54. Seba, zjem wszystko |
5 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 83740 Załącznik 83741 Załącznik 83742 Załącznik 83743 Załącznik 83744 |
O, nawet moja pęknięta xr'a:)
|
7 Załącznik(ów)
O ile dobrze pamiętam, to pierwszy zwany Rajd Podlaski był w Kózkach, nad Bugiem z trasą nad zalew Siemianówka. Ociec dyrektor RP wyglądał tak: obok Darek- kierowca rajdowy formuły Astrakład
Załącznik 83752 Załącznik 83753 Jarek jeszcze jeździł afryką a transalp Złoma miał całą czachę a nawet szybę Załącznik 83754 Magnusy przyjechali we trójkę małym KTMem, po tym, jak w Ałtaju popsuła im się afryka, Hubert dopiero myślał o Gumozmieniarni a Zbyszek był w rozkroku, bo jeździł nowym KTMem a ksywkę miał starą- Africa Maciej dopiero co skończył 18lat i miał najmłodszą na forum afrykę Załącznik 83758 Mirex nie miał brody.. Załącznik 83759 a Wiesiek jeszcze sobie żył; jego osiemsetka była motocyklową nowinką Załącznik 83756 Zazigi cały czas nagrywał i gdzieś musi być jego filmik ze szlagierem 'O! jak mnie ujowo! o! o! o! Bo potem, to już było tak: Załącznik 83757 |
BTW, szkoda Zbyszka zacny był z niego chłop.
|
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7. wasilij 8. fiecia 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy 17. Złom i Hannah 18. Shrek też pełne koryto poprosi 19. Nowy ja poproszę razy dwa 20. Fihu, sobota poproszę o miche (guziec afrykański?) 21. mareksz007 all inclusive 22. Gumiś - Siemek mnie wykasował więc wpisuje sie ponownie 23. karlos+ senio + cytrynowka 24. Matełko + koryto 25. Khargh 26. Rakiet 27. Balon 28. RobertG7 pełne wyżywienie (kiedy menu?) 29. Onufry22 kawa z cukrem 30. racibor 31. bicio - kozina lub gęsina jak da rade 32. BIKER - Podążam za najlepszym :-) ( Bicio ) , pasztetową poproszę 33. Emilxtz chleb i wóda 34. Szwagierek kiełbasą i serek wiejski 35. Izeczka - dla niej bez różnicy żeby tylko z alkoholem 36. Gołąb - placki ziemniaczane z chlebem 37. Gawron - miseczka X/Y/Z 38. Jacek 39. Mrówa - Bliny z łososiem, awokado i kremem z wasabi. A na drogie danie rosół z kór wielu. 40 Kłos 41. seaman - od soboty do niedzieli (miska dla 4 osob) 42.Zuberek & michalQuad -piatek KAczka duszona(pięta) w posypce z marcepanu sobota bigos z kielbasa 43. Stachura A imię jego 40 i cztery. Arty1 - pure ze smalcem i wuzetka. 45- Ltd454 z paszo 46. ATomek bulwa w płynie plus to, co szef kuchni poleca 48. Marcin jak wyżej też z Garwolina...on nic nie będzie jadł ;-) 49. trafior - pełna micha. To kto będzie 50? 50. Qba pełna pasza. 51. My jako 3ej muszkieterów jako 4ech piątek i sobota pełna pasza 52 .MiREx to co poleca szef kuchni miejscowej 53. Mateusz bezglutenu 54. Seba, zjem wszystko 55. KOWAL dla mnie "szato z borowikami" i guinnessa, a kawa i tiramisu to już w gabinecie |
Ojj ATomku jak Ty wszystko pięknie opowiadasz :), nasze Bielskowe chłopaki młode, motocykle piekne. Super,że będziesz!!!
|
Cytat:
Natomiast Zbyszek ma się dobrze :) i nadal jest uważany za fajnego chłopa:D Gołąb myśmy się widzieli u Jvi na weselu. Chyba Cię wtedy zalało.... Atomek, cóż to były za czasy:Thumbs_Up: Więcej się jeździło, mniej chlało... pozdr. |
Zbyszku!
Szukałem do Ciebie namiaru alby osobiście zaprosić na lubijeusz. Robię to więc tu i teraz. Byłoby bardzo miło, gdybyś przyjechał. |
Agrodisco to był ogólny zlot afrykański coś w stylu współczesnej Białej.
I rajd był później choć niemal w tym samym miejscu co Agrodisco. Gołębiowi chodziło chyba o Wieśka a nie Zbyszka. Na pierwszym rajdzie była jedyna kobieta- Justyna. Teraz obowiązki macierzyńskie nie pozwalają jej przyjechać choć wiem, że bardzo by chciała. (to ta pani nagrodzona kiblem z kwiatami). Żył jeszcze ich pies Bohun. Pamiętam jak rozrabiał przy ognisku. Kurcze. Dużo się pozmieniało przez te 10 lat. Aż mnie jakaś nostalgia złapała. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |