Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Honda - inna niż AT & NAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=185)
-   -   Honda CB500x 2019 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34595)

GregoryS 01.02.2020 17:58

Kurde, im wiecej czytam o Hondzie z Krakowa tym bardziej mam ochote ich unikac. Ale to chyba jedyny oficjalny serwis moto na Poludniu, o Tychach nie wspominam, opinie maja jeszcze gorsze. Moze czechy ? Daleko ze slaska nie mamy.

consigliero 01.02.2020 18:06

Serwis się robi u Adama. Niestety wszystko się zmienia, w BB odchodzą ludzie których znam od lat i wychodzi na to że przyjdzie mi serwisować w Krakowie, przydałby się taki Adam od BMW.

Emek 01.02.2020 18:09

Adaś nie robi cycatych i pomarańczowych aczkolwiek ostatnio widziałem jak się zabrał za Ducati a w zasadzie jakiś twór Ducati-Cagiva czy jakoś tak.

consigliero 01.02.2020 18:16

Coś tam kiedyś u niego robiłem, wyważanie kół na przykład , nawet mam własny uchwyt do tylnego koła który zakupiłem aby mógł to zrobić porządnie. Pożyczałem im ten uchwyt też raz, jak robili coś dla policji. Faktem jest że mając Hondę jest to najlepszy adres na serwis

GregoryS 01.02.2020 18:34

A kto to ten Adam ?
Przeglady musze robic w ASO dopoki jest gwarancja..

bigboykr 01.02.2020 18:39

Marku, jesteś kolejną osobą, która potwierdza tylko moją opinię o tym "przybytku" na Kapelance. Mi się już nawet nie chce wracać do tematu, jak goście kiedyś moją firmę wyciulali na kilka stówek... bo zamówić usługi to potrafią a zapłacić niekoniecznie. Naprawdę drobna kwota, a syfiasty klimat pozostał. Także ten... Kup gdzieś indziej :)

Emek 01.02.2020 18:46

Cytat:

Napisał GregoryS (Post 667138)
A kto to ten Adam ?
Przeglady musze robic w ASO dopoki jest gwarancja..

Adam Dukała. Moto-Top Kraków na Wielickiej.

magneto 01.02.2020 19:23

Cytat:

Napisał consigliero (Post 667132)
Cóż mogę napisać. Jestem cholernie rozczarowany (....) Jeszcze raz przepatruję internety, może być nawet czarny okazuje się że może być tylko biały chyba. No albo kupuję czerwony rocznik 2020, tylko założenie było aby go mieć jak najszybciej a nie w kwietniu.

Jako że za sprawą Louis-a (ale już wcześniej rozmyślałem) "też" napaliłem się na CB500X, to trochę śledzę rynek itp. Wiem, że miałbyś bardzo daleko, ale u nas, w Olsztynie (Warm-Maz) w salonie - według Internetów - stoi sobie taka mała czerwona i czeka z utęsknieniem na pierwszego właściciela. Nie widziałem na własne oczy, nie jestem pewien czy jeszcze dostępna itd.
Ale czerwona jest. Poniżej masz linka do oferty z OLX:
Honda Daszuta CB500X
Jeśli to nie jest zbyt daleko, to zadzwoń, zapytaj. U nas w regionie to w zimie motocykl poj. 500 i jakiś taki "nie wyczynowy" zapewne się szybko nie sprzeda.
To nie jest reklama, sam się nie wybrałem oglądać, bo w finansowe g. wdepnąłem i teraz mnie nie stać, nie chciałem się wk...ić gdyby ładnie podpasowała...
Ale - jakby co - to mogę zajechać i oblukać / potwierdzić dostępność w salonie.
Powodzenia w poszukiwaniach :)

MrWaski 01.02.2020 19:57

Cytat:

Napisał GregoryS (Post 667133)
Kurde, im wiecej czytam o Hondzie z Krakowa tym bardziej mam ochote ich unikac.

Byłem kilka razy na Kapelance bo mam najbliżej i raz w Lublinie. W warszawskiej Plazie jeszcze nie byłem. Powiem tak - do Lublina i Warszawy bardziej mi po drodze...

consigliero 01.02.2020 20:07

Cytat:

Napisał magneto (Post 667144)
Jako że za sprawą Louis-a (ale już wcześniej rozmyślałem) "też" napaliłem się na CB500X, to trochę śledzę rynek itp. Wiem, że miałbyś bardzo daleko, ale u nas, w Olsztynie (Warm-Maz) w salonie - według Internetów - stoi sobie taka mała czerwona i czeka z utęsknieniem na pierwszego właściciela. Nie widziałem na własne oczy, nie jestem pewien czy jeszcze dostępna itd.
Ale czerwona jest. Poniżej masz linka do oferty z OLX:
Honda Daszuta CB500X
Jeśli to nie jest zbyt daleko, to zadzwoń, zapytaj. U nas w regionie to w zimie motocykl poj. 500 i jakiś taki "nie wyczynowy" zapewne się szybko nie sprzeda.
To nie jest reklama, sam się nie wybrałem oglądać, bo w finansowe g. wdepnąłem i teraz mnie nie stać, nie chciałem się wk...ić gdyby ładnie podpasowała...
Ale - jakby co - to mogę zajechać i oblukać / potwierdzić dostępność w salonie.
Powodzenia w poszukiwaniach :)

Napisałem, zobaczymy jaka będzie odpowiedź. Jak na razie powoli oswajam się z białą z cytrynowym akcentem.

Zdrowia

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11.