![]() |
Ktoś wcześniej napisał, że ten ekran to tylko gadżet i tak się zastanawiam jak ogarnąć tryby jazdy, gdy nie działa. Tylko nie piszcie po zachowaniu motocykla, bo to wiadomo dopiero w czasie jazdy.
Fajnie, gdyby to było zdublowane w dużym uproszczeniu na dolnym ekranie jak D, S1 itd |
Witam, w dniu dzisiejszym udałem się do serwisu HONDY z moim problemem tzn. brak reakcji na dotyk w Africa Twin 1100.
Pan z Hondy przyjął moje zgłoszenie i kazał mi wysłać filmik na którym widać, że dotyk rzeczywiście nie reaguje. Zrobiłem tak jak mi kazano i teraz czekanie na info z serwisu Hondy. A jak Wasze wyświetlacze, mieliście albo macie podobne problemy z wyświetlaczem, zgłaszaliście to już do dilera Hondy? Może warto to teraz, jeszcze przed sezonem sprawdzić i w razie problemu zgłosić, czym więcej Nas to zgłosi to jest szansa, że HONDA zajmie się na poważnie tym problemem wadliwych wyświetlaczy! pozdrowienia... |
Cytat:
|
Mój wyświetlacz nie odpowiada, dotyk padł. W poniedziałek jadę zgłosić reklamację. Piszecie jakieś pisma czy składacie reklamacje na gębę ?
|
Musisz motór zabrać do chałupy pod pierzynę i wyświetlacz zacznie robić. ;):)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
temat wyświetlaczy i niedziałający dotyk - standard.
u mnie był walnięty jak oglądałem przy zakupie - odebrałem moto dopiero jak wymienili... |
Cytat:
Teraz moje pytanie, jak sprawdzić czy wymienili? Dodatkowo wymieniony wyświetlacz, zgodnie z prawem jest podstawą do przedłużenia gwarancji/rękojmi na niego o kolejne 24 miesiące i czy ta informacja powinna znaleźć się w KS? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |