![]() |
Może i warto tylko od razu ich uprzedź żeby nie robili tak jak opisałem wyżej :) bo ja też robiłem w Warszawie u fachowców , raczej nie u tych bo to za daleko tego serwisu który oddawał to do regeneracji u sprawdzonego fachowca (:D) ale gdzieś w Warszawie i też płaciłem 150 zł , tak więc może to koszt takiego cuda jak ja dostałem . Ale jak się osobiście oddaje to można zapytać na czym polega regeneracja i powinno być okej :)
|
To jest bardzo delikatną i ryzykowna regeneracja ja wolałem pilnować wszystko sam od początku do końca. Za dużo rzecze można przeoczyć : za krótkie sprężynę lub za mięknę, nie ty nity, jak w przypadku Gawien sposób otwierania kosza i tak dalej, pomysłowości flachowców :Sarcastic: jest nie ograniczona a koszt kosza nowego za wysoka ze by ryzykować ;);)
|
Cytat:
|
już gdzieś było o tym pisane, ale szukajcie koszy od shadowki VT600.
Ja znalazłem na tej aukcji http://allegro.pl/silnik-honda-shado...057193645.html Sprzedający zażyczył sobie astronomiczną kwotę 190zł:drif:. Dzisiaj właśnie odebrałem przesyłkę, w której oprócz kosza jest też reszta sprzęgła :D. Wizualnie kosz wygląda bardzo dobrze, a ostatecznie wyjaśni się po założeniu. Nawet jeśli i ten będzie klekotał, przynajmniej będę miał na czym eksperymentować z regeneracją:D |
Panowie czy hałasujące sprzęgło to wina tych sprężyn czy może być inna przyczyna.Na wciśniętej klamce jest cisza,na puszczonej klekocze.Przebieg ok.60tyś km
|
Norma
|
Jeśli to jest norma, to u mnie jest na odwrót :> Jak włączę i pracuje na luzie to chodzi elegancko, a jak wcisnę klamkę to klekocze. Na razie tylko jak jest zimny, później przechodzi.
|
To druga norma. Miałem najpierw pierwszą a teraz mam tą drugą :) :Thumbs_Down:
|
Cytat:
A u drugiego kolegi Hwarang już się kłaniają sprężynę w koszu do wymianie. Tak miałem przez całe sezon 2011 :mad: motor ma teraz 78000 km Powodzenia chłopaki będą koszty :D:D:D ( nie będzie tak złe:haha2:) |
Dzięki Fabrizio13.Z obydwu norm to chyba lepsze łożysko:).Wymiana łożyska to chyba nie problem:confused:?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |