![]() |
Na rozpoczęciu sezonu 7greg przygotuje wykład na temat "UZALEŻNIENIA - geneza terapia, powrót do zdrowia".
O ile sprawdzi się to w jego przypadku ;) |
1 Załącznik(ów)
|
Jedyne co przychodzi mi do głowy to "O k.... z kim ja się zadaję" :dizzy:
|
Cytat:
|
Wielkie dzieki za atmosfere, dobre dzidowanie w terenie (szkoda ze popoludniowe przeprawy nie zostaly uwiecznione- operator(ka) miala dosc trzezwosci i przepadla w barze), swietna impreze, wyjatkowe pokazy Chomika i Chinola, przy ktorych niejedna niewiasta padla by na kolana. Chold dla niestrudzonych wojownikow (Bajrasz i Greg) notorycznie lejacych wutke w morde i dla tych, co mimo pogody przyjechali na dwoch kolach. Fajnie bylo was poznac, wypatruje kolejnego spotkania.
PS- za dwa miechy bede musial sie przeprawiac Afri z polnocy na poludnie kraju. Czy macie jakies patenty na snieg? Tak, by zwiekszyc przyczepnosc... |
Dzięki Chomiku! :Thumbs_Up:
Dzięki wszystkim za spotkanie :Thumbs_Up: :) Zaprzyjaźniona Szwedka już jakby nie ta sama.... |
Super fajnie. Szkoda, że któtko -ale treściwie. Do zobaczenia następnym razem.
|
Szwedzki jak to nie ta sama czyżbyśmy popsuli psychikę?
|
Pewnikiem szwedzki jeszcze sam nie wie o..co chodzi. ;)Z tego co słyszałem szwedka buszuje po necie i szuka AT :D
|
Pewnikiem zdeprawowaliście dziewczynę na baletach, bo jako współlokatorka była bez zarzutu - Kasik - pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |