![]() |
No i Sanchez nie wiele pomoże. :-(
|
Też dzwonilem do Sancheza - chłop daje wrazenie ze duzoe wie ale jak pytalem o konkretne ustawienie pod mase kierownika to wymieka...
a chciałem u niego dobrać sprezyny i ustawic własciwie settingi...- nie chciał zarobic. Do wojciechowicza z olsztyna tez dzwonilem i wzucił cene okolo 700zł i chyba bez spręzyn. |
Samo zrobienie porządnego serwisu jest mistrzostwem dla większości deklarujących wiedze i potencjał w temacie . Po drugie skąd maja to wiedzieć , skoro każdy szanujący sie zespół wysyła zawias za granice i płaci setkami euro , ale jak przyjdzie to jest gwarancja że nie będzie porażki .
|
Ostatecznie założyłem sprężyny Ohlinsa 5.5 i powiem, że przy ustawieniu dobicia i odbicia na połówce jest całkiem fajnie. Może też dlatego, że zawory olejowe są od SM, czyli nieco sztywniejsze.
|
1 Załącznik(ów)
Kto wie od którego modelu adventura może być ten Extreme 50?
|
Aiutooo :dizzy::dizzy::dizzy: nie wiem czy tak ma być :dizzy: a mianowicie sprawa wygląda tak ze w zimie założyłem na tył amor od Lc4 i wszystko było dobrze do momentu jak wczoraj sie wybrałem na małe co nie co w terenie efekt po powrocie zbiorniczek gazowe nagrzane na maxa czy to normalne :confused: wszystko działa ale skąd się bierze ta temperatura :confused: myślałem ze to temperatura od wydechu ale reszta elementów obok jest ok. Dodam ze nie wymieniłem sprężynę w nim może chodzi o to ze za mocno musi pracować z taką miękną sprężynę :confused: Kto ma niech się wypowiada Grazie mille :D:D:D
|
To chyba nie ten temat
|
Rychu roczniki od 98 do 2000 w LC4 miały WP 50 Extreme. Także tylko i wyłącznie do LC4 640 Adventure to może być.
|
Dzięki :Thumbs_Up:
Czekam właśnie na paczkę i zaczynam szukać dalszych szpejów. Teraz wiem przynajmniej od czego ;) |
Cytat:
Możliwe że masz go z racji bardziej miękkiej sprężyny zbyt stłumionego (kompresja) i może dlatego mocniej się grzeje. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |