Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Gruzja 2011 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7663)

Pirania 19.07.2011 22:31

Po co objerzdzać????

jackmd 19.07.2011 23:50

Pirania, a skąd ty wytrzasnąłeś ten tekst i z którego roku on ci jest....Jak tak jest aktualnie, to zmiana planów, trza wizy do psubratów wyrabiać!

Pirania 20.07.2011 08:41

Facet pisze relacje na facebooku - Rafał Mysiorka,nie mam tam konta ale tekst otrzymałem od Jego funfla mailem.

jackmd 20.07.2011 23:51

Cytat:

Napisał Pirania (Post 188145)
Facet pisze relacje na facebooku - Rafał Mysiorka,nie mam tam konta ale tekst otrzymałem od Jego funfla mailem.

Dzięki za namiar.Startujemy 12 tego, jak będziesz w tamtych stronach jeszcze, to koniecznie jakieś małe spotkanko trzeba uskutecznić, jak się uda oczywista. Szerokiej drogi i powodzenia. :dizzy:

Pirania 21.07.2011 00:30

12go..? To kawa gdzieś w SRB / BG..

Boski-Kolasek 21.07.2011 15:09

Hello.

Ja wlasnie pije sobie soczek a Diana ziwedza miejscowa toalete w jakiejs dziurze w Bulgari.
To Uterckiej granicy jescze 200klm wiec dzis tam planujemy dotzrec a pozniej kimka gdzies w polu czy cos.

Wczoraj zlapal nas huragan normalnie w Rumuni bylo naprawd ostro!!!!!!!
Na trasie malo moto i ogolnie spoks, dotrzymalem slowa mowiac rok temu ze w niektore miejsc w Rumuni wroce na moto!!!!

Afrikaniec 21.07.2011 15:17

Czołem Panowie!!
Dopiero dziś dołączyłem do forum i z zaciekawieniem czytam o Waszych wschodnich doświadczeniach!
Akurat jutro ruszam w swoją kolejną "przejażdżkę":-) na wschód. Tym razem Kałkaz, ale przez bałkany, Rumunie, Mołdawie, Ukrainę i Rosję.
Przy odrobinie szczęścia spotkam jakąś Polską motocyklową zbłąkaną duszyczkę:-), liczę na to bo jadę sam.
Pozdrawiam wszystkich moto OBLATYWACZY!!

Boski-Kolasek 25.07.2011 10:49

My wlasnie w Batumi kacora leczymiiii, staramy sie zdecydowac jak wracac, nie mamy wiz Rosysjkich wiec dumamy o promie, ambasadzei ruskich w armeni, i odrobine o powrocie przez Turcje, ogolnie wyrywamy powoli w strone Tbilisi. Baba z agencji ubc nie mila jak dwie zdechle krowy i do tego mowi 650, wiec mi sie to nie zgadza. pzdr

Piast 26.07.2011 19:00

Cześć,

a ten tekst, który wkleił Pirania to ode mnie jest. Jestem w Polsce i ściemy nie ma. To był ten rok. Dokładnie 16-go lipca 2011 przejechałem z kumplem granicę Gruzja-Rosja. Cała relacja na facebook'u. Wrzucacie w wyszukiwarce MYA i coś się Wam pojawi.

Trzymajcie się i fajnej zabawy życzę.

Piast

Jenes 27.07.2011 00:28

Cytat:

Napisał Piast (Post 189101)
Cześć,

a ten tekst, który wkleił Pirania to ode mnie jest. Jestem w Polsce i ściemy nie ma. To był ten rok. Dokładnie 16-go lipca 2011 przejechałem z kumplem granicę Gruzja-Rosja. Cała relacja na facebook'u. Wrzucacie w wyszukiwarce MYA i coś się Wam pojawi.

Trzymajcie się i fajnej zabawy życzę.

Piast

Kurde, a jak szybko i łatwo/trudno da sie zdobyć wize do rosji??:D wyjazd na dniach i można by nie wracać turcją.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15.