![]() |
Po co objerzdzać????
|
Pirania, a skąd ty wytrzasnąłeś ten tekst i z którego roku on ci jest....Jak tak jest aktualnie, to zmiana planów, trza wizy do psubratów wyrabiać!
|
Facet pisze relacje na facebooku - Rafał Mysiorka,nie mam tam konta ale tekst otrzymałem od Jego funfla mailem.
|
Cytat:
|
12go..? To kawa gdzieś w SRB / BG..
|
Hello.
Ja wlasnie pije sobie soczek a Diana ziwedza miejscowa toalete w jakiejs dziurze w Bulgari. To Uterckiej granicy jescze 200klm wiec dzis tam planujemy dotzrec a pozniej kimka gdzies w polu czy cos. Wczoraj zlapal nas huragan normalnie w Rumuni bylo naprawd ostro!!!!!!! Na trasie malo moto i ogolnie spoks, dotrzymalem slowa mowiac rok temu ze w niektore miejsc w Rumuni wroce na moto!!!! |
Czołem Panowie!!
Dopiero dziś dołączyłem do forum i z zaciekawieniem czytam o Waszych wschodnich doświadczeniach! Akurat jutro ruszam w swoją kolejną "przejażdżkę":-) na wschód. Tym razem Kałkaz, ale przez bałkany, Rumunie, Mołdawie, Ukrainę i Rosję. Przy odrobinie szczęścia spotkam jakąś Polską motocyklową zbłąkaną duszyczkę:-), liczę na to bo jadę sam. Pozdrawiam wszystkich moto OBLATYWACZY!! |
My wlasnie w Batumi kacora leczymiiii, staramy sie zdecydowac jak wracac, nie mamy wiz Rosysjkich wiec dumamy o promie, ambasadzei ruskich w armeni, i odrobine o powrocie przez Turcje, ogolnie wyrywamy powoli w strone Tbilisi. Baba z agencji ubc nie mila jak dwie zdechle krowy i do tego mowi 650, wiec mi sie to nie zgadza. pzdr
|
Cześć,
a ten tekst, który wkleił Pirania to ode mnie jest. Jestem w Polsce i ściemy nie ma. To był ten rok. Dokładnie 16-go lipca 2011 przejechałem z kumplem granicę Gruzja-Rosja. Cała relacja na facebook'u. Wrzucacie w wyszukiwarce MYA i coś się Wam pojawi. Trzymajcie się i fajnej zabawy życzę. Piast |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |