![]() |
Cytat:
;) |
Czy ten off nie był w okolicach Ostrzycy w Proboszczowie?
:) |
między innymi owszę. jechaliśmy tamtędy.
matjas |
A co tu taka cisza? Ja już się szykuję na zlot. Właśnie po poskładaniu silnika pojawiły się pierwsze wycieki :P . Najgorszy spod napinacza łańcucha rozrządu :D. Trochę dogrzałem silnik na żwirowniach i puścił skubany. No nic yślę, że do połowy maja wyjdą wszystkie kwiatki i będzie git ;).
|
23 Załącznik(ów)
Korzystajac ze slonecznej pogody weekendowej i huraganowego piatku,posmigalem z kolezanka Jagna po Dolnym Slasku, szukajac fajnych zakatkow i tras dla gosci IZI Meeting w maju. Wyjazd jak najbardziej udany, tym bardziej ze w huraganowy piatek mielismy niebywala okazje poczuc sie starymi wilkami morskimi, walczac z czolowym i bocznym wiatrem 150 stopni w skali boforta.
Tu :bow: dla Jagny, ktora ze swoim 4-miesiecznym doswiadczeniem sternika motocyklowego pokonala 140km na flagowym okrecie ze stoczni BMW w takich warunkach. Czarny asfalt, soczysta zielen budzacej sie do zycia przyrody i blekitne niebo towarzyszyly nam przez caly dzien... Załącznik 20050 Załącznik 20051 Załącznik 20052 Załącznik 20053 Załącznik 20054 Załącznik 20055 Załącznik 20056 Załącznik 20057 Załącznik 20058 Załącznik 20059 Załącznik 20060 Załącznik 20061 Załącznik 20062 Załącznik 20063 Załącznik 20064 Załącznik 20065 Załącznik 20066 Załącznik 20067 Załącznik 20068 Załącznik 20069 Załącznik 20070 Załącznik 20071 Załącznik 20072 albo w wersji ruchowej do zobaczenia w maju :beer2: ... pozdrufka fazi |
Puchnę z dumy - w filmie występuję :haha2:
A tu ciut inna wersja wydarzeń: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9183 W każdym razie trasy na sobotę przygotowaliśmy takie, że nie będziecie wiedzieć, w którą stronę bardziej wykręcać głowy :D |
Ja tam Jagny nie podziwiam. http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
Mając taaaaaaakie bemwju to i na księżyc można zajechać :D:D:D Sorki, ale jakoś tak mi się wymksnęło. :) |
A w tak zwanym międzyczasie zapłaciliśmy całość kwoty za wynajem zamku, toteż nie ma już odwrotu:D. Będzie dobrze....
|
już nie mogę się doczekać.
tylko jak to zrobić, żeby po piątkowych spotkaniach 'po latach' wstać w sobotę na off... zaraz... czy to nie ja miałem prowadzić????? geeeeeeez. to se ne da. matjas |
Cytat:
nakleisz komuś na plecach Twoje zdjęcie i niech pomyka :D pogoń za lisem matjasem :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |