![]() |
13:20 czarna RD07 na POS pomknęła A2 w stronę Warszawy na wysokości Głowna.
Pozdrawiam Rysiek |
27.06 miejscowość Nekielka koło 18.00. Wracam z córką XRV750 po objechaniu lasów i zaliczonych kąpielach nad jeziorem. Wyjeżdżając z lasów, ustępuje pierwszeństwa pojazdowi Ford SMAX PGSxxx (chyba Gostyń lub okolice), który dziwnie zwolnił i nas obserwował. Potem spotykamy się na światłach i dostrzegam na klapie bagażnika auta forumową naklejkę :) Śmiech - pomchane, odmachane, potem razem jeszcze na 92 i razem odbijamy do Nekli gdzie się rozdzielamy. Bardzo miło było, córka bardzo zadowolona i pyta: Kto to????
|
Szklarska Poręba w piątek 26.06, Africa EZG w towarzystwie pomarańczowego (chyba) Varadero i czegoś jeszcze.
W niedzielę 28.06 też w Szklarskiej, Africa tricolor. W obu przypadkach ja na piechotę |
Wczoraj wieczorem na A1, na wysokości Pyrzowic czarna NAT w pełnym okufrowaniu i w podwójnej obsadzie, na sosnowieckich blachach. ;)
|
1 Załącznik(ów)
|
Srebrno czarna RD07 na puławskiej na wysokości bogatki popędziła o 8:00 w stronę centrum. :at:
Pozdrawiam Rysiek |
3ka z telewizorkiem na w okolicach Mrokowa w kierunku Warszawy
|
Crf czerwonoczarnobiała na Kaszubach niedaleko Luzino
|
Dzisiaj trzy sztuki NAT przy dłutowskim Łosiu :)
|
Czarna NAT SBE w T. G na rynku
|
Czarna NAT o 7:40 róg Czecha i Kajki popędziła w stronę centrum Warszawy.
Pozdrawiam Rysiek |
Dzisiaj DK 28 odcinek Wadowice-Sucha B. w Tarnawie NAT AS. Pozdrawiałem na złotym varadero.
|
Dziś, około południa, na A4 w stronę Rzeszowa, mknęła obładowana grupa pod wezwaniem, prowadzona przez zmotaną Świnię.
Przeciwdeszczówki ślicznie furkotali :) |
Cytat:
Pzdr Maciej |
Wczoraj NAT HRC z plecaczkiem WX, ul. sportowa/przejazdowa, pod wieczór.
|
Konstancin-Jeziorna przy rondzie, NAT miała kolizję. 16.07.2020 godziny poranne. Mam nadzieję, że straty niewielkie?
|
Widziana ma motkowie w Warszawie, na wołowskiej, pozdrawiam https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9a6fc124d4.jpg
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
W takim miejscu wolno parkować? Tak tylko pytam...
|
Cytat:
|
Wczoraj około 17 na obwodnicy Kielc ktoś leciał w kierunku Kraka.
|
Wczoraj koło 16.30, na wjeździe do Ustronia przy składzie z kamyczkami siódemka z białymi gmolami i białą kratką na reflektor mi mignęła, ja busem, w pracy niestety.
|
Leciałem z ekipą Oversize kierunek Szczecin-Białystok i w sobotę podczas odpoczynku na tankowanie podjeżdża znajome moto lecące kierunek mazury-Kraków :D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96912da1b54f.jpg |
Właśnie na dk22 Strzelce Krajeńskie na rondo wjechała hrc nat z rejestracją WE
Wysłane z mojego HTC U11 life przy użyciu Tapatalka |
Tezla, ta z tyłu to Kwintal, teraz w Brennej też był, ale może nie zwróciłeś uwagi, bo Wy pojechaliście w inną stronę, a my w inną.
|
Cytat:
|
Właśnie wpadłem na chwile do Krakowa (niestety samochodem) a tam: RD04 na Salwatorze, RD07a tesco na alejach w okolicach placu inwalidów, a za chwile NATka na alejach w okolicach cmentarza Rakowiciego :) od razu dzień lepszy! Godzina spotkania 17.10-17.30
|
Dzisiaj camping PTTK nr 42 nad jeziorem Otmuchowskim dwie Afryki.
|
Dzisiaj Białowieża dwie Afryki jedna nowa
|
Wczoraj w Dubiczach Cerkiewnych na drodze 685 AT na czele grupy w kierunku Hajnówki
|
Dzisiaj w okolicy Biskupic (Poznań) machnąłem ładnej siódemce ... tyle, że ja znowu na kolarzówce::))
|
Będę wyglądał goscia na kolarzówce w mojej okolicy :-) tylko ich cale tabuny tutaj :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
@Bałtrok, ja wczoraj z koleżką leciałem z Dubiczy Cerkiewnych do Hajnówki, ale polami :)))
|
Cytat:
akurat siedziałem w przydrożnej knajpce i przez okno widziałem jak ktoś przeleciał. |
Wczoraj około 17 na bramkach w Brzezimierzu A4, biało niebieska NAT z kuframi i pasażerką/em, Pozdrawiam
|
Dzisiaj przed południem w Przeworsku w kierunku na Rzeszów piękna NAT z kuframi i pasażerką. Stałem obok na światłach i tak się zapatrzyłem, że musieli mi z tyłu klaksonem oznajmić zmianę światła na sygnalizatorze ;-)
Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka |
Biała siódemka, z pasażerką, Kazimierz Dolny około 12.10 koło cpnu. Oboje w białych kaskach.
|
04 chyba, coś koło 20 km os Starachowic w kierunku południowym dziś
|
Na trasie 22 czarna NAT na FG67.. raziła długimi i halogenami po lusterkach ok 20:45 :)
A ja dzisiaj jadąc lagiewnicka do julianowskiej widziałem:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2ded3ae889.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...73feea494c.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ooo proszę mój kolega :)
|
Dziś około 10 rano przez Pyrzyce mknęła NAT z plecakiem :)
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Wczoraj w poniedziałek na wysokości Świebodzina S3 leciała na Gorzów nowa NAT.
Który Czarnuch pchał dzisiaj afrykę na S5 na wysokości Poznania ?
|
Cytat:
|
Dzisiaj, koło 20 Warszawa rondo żaba, śmignęła afra w kolorach tesco
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
W ostatnią sobotę koło południa, machnęliśmy sobie z czerwoną siódemką na przejezdzie w Kolonowskim.Leciałem wiadrem w kierunku Opola.
|
Dziś o 18:50 była piątka z czerwoną NAT mknącą w stronę piaseczna przez Lesznowolę a później o 19:15 w okolicach Huty Zawadzkiej na gierkówce mijałem piękna CRF1000 w HRC z wysoką szybą.
Pozdrawiam Rysiek |
Wyrazy współczucia dla kierownika ATASa rej. SJZ... lecącego od Kłodzka do Wrocka w sobotę ok 19.00. Szybcy i wściekli w 330xi poszli za moto jak kuny, widziałem że doszli :-( .
|
Wczoraj na obwodnicy Kielc około 18 NAT z plecakiem. Blachy KCx. Kolega tak zapier... że nie było szans na machanie.
|
Teraz tylko czekać jak ktoś napisze, że Mirkoslawskiego widział i mu machał :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |