![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heheh, no bo Honda to "The power of dreams" :D
A nie szkopskie "vorsprung durch technik" czy co oni tam mają |
Cytat:
A na zachód od naszej granicy (nie tylko DE) BMW-e nikt jeszcze długo nie pobije... ;) |
Cytat:
Nie jestem szefem Hondy (mają szczęście) ale gdyby ode mnie zależało, to nawet w TVN24 byłby żółty pasek - OD JUTRA NOWA AFRA W SALONACH!!! JEBAĆ BMW MÓWI RZECZNIK PRASOWY HONDY! |
Widze ze do premiery tej MGLY bylo bajdurzenie,a teraz to juz Piero..enia na maksa.Skad wy te pomysly bierzecie,jak moto jeszcze nie ma,moze bedzie,nie wiadomo kiedy i jak bedzie wygladac.
|
Może dlatego, że Honda dała nadzieję na fajny motek na który wiele osób czeka? Emocje są i bardzo dobrze :D
|
Cytat:
|
Dobrze wygląda ten bajk, szło by mu tylko całą ta budę niepotrzebna z przodu odkręcić i zastąpić jakims Polisportem...
A emocje dobrze, że są. Moturzyści to taki bardzo emocjonalna grupa :) |
Myku, skad te pomysly? Nauczylismy sie marketingu od KTMa i BMWe, jestes dla nas wzorem jesli chodzi o marketing 1190 :D
|
Hahaha...chcesz kupic?Znizka dla Forum :D
|
Poczekam jak bedzie mozna kupic nowa afryke i kupie se tego KATa i bede nim jezdzic co kafeterii 600m od domu :D
|
Emocje są od 3 miesięcy. Teraz chcę motóra, chcę wiedzieć ile kosztuje i jakie ma malowania. :P
|
bo wystarczy że pojawi się cień, mgnienie, kształt, zapach Królowej.. a wszyscy poddani padają na kolana.. to świadczy tylko o Jej wielkości
:bow: :at: |
Cała ta podnieta nową afri przypomina mi podniete i wyczekiwanie nowej Ternery. Obawiam się że rzeczywistość będzie tak samo bolesna :/
Pozdrawiam żyjących nadzieją i z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy ortodoksów bo wnoszą wiele radości :haha2::haha2::haha2::haha2: :osy: |
Dubel, zarys tenery byl podany jako chudy motocykl a pokazanie na targach ukazalo tlustego SUVa. Zarys nowej AT pojawil sie dzisiaj i widac ile tu postow natrzaskal :D
Raczej honda nie rozczaruje bo jesli miala by zrobic SUVa to po co ten prototyp? No chyba ze juz tej hondzie doczepiaja stalowe bloki po 40kg i silnik wyzyluja na 170KM :) Premiera tenery byla rozczarowaniem, premiera hondy... widac nie tylko na tym forum :D |
Jaka to premiera?Czego?
|
Nie ma ani zachwytu ani rozczarowania. Zwykłe robienie klienta w ch...
:p |
Mieli 11 lat czasu,to sie nauczyli :D
|
Kurde Honda odstaje w konkurencji ADV okrutnie. Do kata 990 stara Afryka nie ma nawet podejścia. Dzisiaj miałem zobaczyć MOTÓR! Miażdżący! Widzę coś pięknego, ale nie gotowy motór...
|
Lepiej się cieszyć marzeniami czy być smutną i pragmatyczną do bólu... marudą? :D
|
Rozumiemy ze KTM wyskoczyl z ta szosowa przerosnieta motorynka 1050 w tym roku i nie ma sie czym pochwalic. My Hondziarze rozumiemy wasz zawod i przyjacielsko klepiemy pomaranczowych po ramieniu :D
|
Myku,
Jak już w sobotę będziesz oglądał to CUDO, to wypatrz gdzie to ma bak. Patrze i patrze i wlewu dopatrzeć się nie mogę, a dodatkowo smukły jakiś ten chyba "bak". A przecież ma się tam zmieścić deklarowane 20 litrów... Może faktycznie pod siedzeniem. Pozdrowienia, D |
Tez tak mysle,ale moze jest polaczony Gorny z dolnym.Przy okazji pokaze im dziejsze wpisy :D
|
A po co mu wlew jak to nie jeździ? :D
Zanim go zrobią to będzie miał wtyczkę zamiast wlewu ;) |
Cytat:
Pozdrowienia, D |
Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!
tyle, że reine! drżyj pomarańczowa zarazo! |
Panowie - popatrzcie na zdjęcie od przodu, rama idealna jak dotychczas, nawet chłodnice ma tak samo i podobnej wielkości.
|
Krol nadal na tronie :D
|
Może to prototyp lub lepiej koncepcja możliwości firmy. I tak z euforii do rozczarowania :haha2:
|
Rama aluminiowa, wiec może te 180 nie będzie dużo przekroczone....Pojemność 900? Dobrze zrozumiałem ?
Ja tam sie nie czuję rozczarowany...chłodnice doskonale sprawdzają się w Afri |
rozczarowany z powodu braku produkcji. Bo motor jak najbardziej z tych" co bym kupił jako nowy" :)
|
Aluminiowa? Przecież tego nie da się naprawić w czarnej dupie. Jak tym dalej gdzieś pojechać :p
Myślę, że waży jakieś 90 kilo plus błoto. |
Lepi, to nie gownolit jak w KTMie aby pekal gdzies w czarnej dupie. Pozatym podpierajac sie legenda AT i wypuscic bubla testowanego na klientach to bylby strzal w sama dupe.
Znajac KTMa i BMWe i ich czasy od prototypu do sprzedazy, to w przyszlym tygodniu by ten model stal w sprzedazy i zaczeliby go testowac klienci... wracajacy do domu na lawetach :D |
Tak "ten" prototyp może tyle ważyć bo wielce prawdopodobne że silnik to tylko kartery bez bebechów i ogólnie żecz biorąc to wygląda bardziej jak makieta :D
Fassi na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski?? |
Od wczoraj uklepaliście ze dwadzieścia stron w tym temacie :Thumbs_Up::D
|
To swiadczy o tym jaka ta premiera byla do doopy ;)
Szkoda mi troche pomaranczowych i smiglowych ze nie mieli tak glosnych premier :D |
Trochę farby i jest Africa jaką znamy
http://advrider.com/forums/attachmen...1&d=1415131862 Pozdrowienia, D |
Cytat:
"That seat continues a long ways forward, up onto the dirt bike-style tank. Will that small tank give it a limited fuel range? Our sources say no, because the airbox is moved outboard of the frame, behind the left side plastic. Traditionally, that airbox lies below the fuel tank, eating up much of its potential volume." Może jednak Pan Honda wszystko przemyślał. Pozdrowienia, D |
A co to znaczy po niemiecku?
|
Shut up and take my money!
Cóż...podróż starą afrą do japonii i powrót nową...jeżeli za tym wyglądem pójdą rozsądne specsy, to nie widzę innej opcji :) |
nie minela godzna i ponad 1000 wejsc w ten watek :D Tyle tu afrykanerow czy KTMiarze pacza i zazdrosza ;)
|
Po ang czy niemiecku, czy nawet polsku znaczy dokładnie to samo ;)
|
Czyli co? Znowu będzie ciągnęła syf spod koła?
|
Cytat:
Jak pokazano na poniższym obrazku http://i.kinja-img.com/gawker-media/...lqcfxn68wq.jpg Pozdrowienia, D |
Fassi,to 1000 rozczarowan i niespelnionych snow,takze tych mokrych.I tak to nalezy postrzegac :D
|
Cytat:
My mamy Dreams...i je spełniamy... |
noo faktycznie macie dreammm,a my motocykle :D
|
Puszek. Wspaniały film. Serio.
Dla przypomnienia - mamy 4 listopada 2014. Nie 1999r. |
My też mamy motocykle...Które sa dzielne , które łączą ludzi, które sa nam przyjazne...Teraz bedziemy mieli następczynię Królowej , która nie zrywa starych więzi...
THE DREAM A i tak w wielu przypadkach w garażach obok starych ,znużonych Afryk pojawi się nowa... THE DREAM |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |