![]() |
|
...on chyba też nie jest? ;)
http://www.jonnywalkerracing.co.uk/gallery |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Za raz tam psuje, właśnie aktualizuje strefę czasową ;)
|
A ile KTMów pojechało w przyczepie wozu serwisowego ;)?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Panowie łaszczycie i ok...jednak Louis napisał "doOkoła" i mu wierzę!
Mam nadzieję, że link zapoda, byśmy mogli się radować perypetiami Pomarańczowego! ...jest też wątek o HĄDZIE? Dlaczego na forum kochającym Królową, nie ma obecnych relacji z takich wypadów - na moto HONDA AFRICA TWIN ?! Zapodam tu "zwiastun" szykującej się nie lada eskapady - Polaka na BMWu! W trakcie PRZYGODY bedę informował w "swym" wątku ;) "...W zasadzie bardzo ciężko jest mi napisać wprost, że chce się zrobić rzecz, której finał może zakończyć się spełnieniem marzeń. Sam fakt istnienia zdania prostego "jadę dookoła świata" jest absurdalny, a wykonanie tego planu dość idiotyczne. Fakt jednak pozostaje faktem- chcę się porwać z motyką na słońce Otrzymałem od Was wiele pochlebnych i motywujących słów, dotyczących projektu Around The Dream - motocyklowej wyprawy dookoła świata, za co serdeczne Bóg zapłać ! Zachęcam wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji się dowiedzieć do śledzenia wyprawy ! Ruszam znów na mojej starej babci 1100 GS, tym razem jednak już nie samotnie. Na tylnym siedzeniu zasiądzie moja dziewczyna - i to ją chyba będzie czekać największe wyzwanie. Ruszamy 1 września z Zelowa ws trone zachodu, potem kolejno ameryka płd płn, Australia i Azja. Będziemy ściśle współpracować z motogen.pl, gdzie publikowane będą relacje (co drugi dzień) oraz relacje z rajdu Dakar, na którym będziemy. O wyprawie będzie można czytać również w wyborczej (raz w miesiącu) i kilku innych mediach (uzupełniamy na razie ten stan). Startujemy w zasadzie bez forsy, albo raczej z forsą, której ilość to niecałe 50% budżetu. W trakcie będziemy pracować (dziennikarzyć, pracować fizycznie) i przez to wyprawa pewnie będzie trochę trwać - jednak to chyba właśnie o to chodzi - o jeżdżenie i przygodę. Zachęcam Was serdecznie, jeszcze raz do śledzenia wyprawy i motywowania nas - po pierwszej połowie roku będzie to już pewnie mocno potrzebne Wszelkie chęci pomocy przyjmuję z otwartymi rękoma (wszelkie) aaa link do fejsa, strona powstaje (straszna zakała ze mnie w tej materii)" Pozdro Orzep p.s. Tylko nie piszcie, że GS1100 się nie psuje tak jak 1200...bo "wWątku" wiele razy się "powoływano" na niego! |
Orzep.. DUża grupa pomarańczy, jak wiesz jedzie niedługo dookoła... Polski Offem...
Liczy się? :) |
Ten to musiał trochę pobłądzić i już trzecie kółko sypie:-)))
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |
|