![]() |
|
byle nowa Honda byla tak niezawodna :)
|
Ja już zgłupiałem a może będą trzy motocykle? Truadventure, Africa i CRF? Mogły by się różnić oponami.
|
Może ktoś dodać głosowanie (teraz na czasie😀) "ile ważyć będzie Afryka na sucho? ". Ja klikam z telefonu.
|
Co wy z tą wagą ciągle, na Tukanie afryki objeżdżały katy exc i inne DRZ, a na najbardziej technicznych odcinkach czasy miedzy lekkimi i ciężkimi były identyczne więc chyba waga nie ma aż takiego znaczenia. Jak będzie ważyć w okolicach starej AT to git, jak mniej to fajnie, a więcej to raczej wątpię.
|
Cytat:
|
Było dokładnie odwrotnie :)
|
To dobrze, że nie pojechałem ;)
|
jeżeli faktycznie 200Kg to byłoby mistrzostwo świata..w końcu w sportach klasy 1000 to się udaje więc... kto wie.. 2 garnki to nie 4...
ale jak z tego będzie 110KM to nie mam pojęcia bo to tyle co ST1200 a to 1200cm i DOHC w każdym razie jak oni to robią, że żadnych przecieków nie ma....???? i biorąc pod uwagę klimat z podgrzewaniem atmosfery.... to nie może być fuszerka, wydaje się, że honda jako pierwsza zdecydowała się na na przetrzymanie klienteli...i to rok .... |
110 KM nie będzie. Wystarczy posłuchać silnika. To taki sam diesel jak NC. I bardzo dobrze. Wolniej się kręci, mniejsze tarcie / straty energii = mniejsze spalanie, i zużycie silnika.
Mniej mocy = lżejsze komponenty, zawiasy, heble itd. |
Zastanawiające... czy będzie również wersja 650???
http://m.powersports.honda.com/model/street/adventure Pomyłka jakaś, czy o co chodzi? Pozdrowienia, D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |
|