![]() |
Cytat:
oprocz smarowania lozysk warto zakonserwowac okolice odpowietrznika tlumika, bo ruda sie pojawia. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
2 Załącznik(ów)
Weekend odbebniony. Warszawa -Uniejow- Torun-Warszawa.
Sprezyna Hyperpro przetestowana w offie. Nie jest gorzej a rzeklbym ze nawet duzo lepiej |
4 Załącznik(ów)
Dobry weekend, co nie?
|
Szanowni, jakby się kto wybierał w BN najbliższym czasem to miałbym prośbę. Żeby się móc przejechać 800 metrów trzysetką, interesuje mnie tylko jak nie robi ten zawias. Mam taką drogę gdzie reguluje zawieszenia w motorkach. Za uprzejmość mogę przeczochrać po paryjach, postawić wędzonego pstrąga, lub uścisk dłoni starego zjeba. Do ustalenia.
|
jak już się przejedziesz po trasie testowej to opisz wrażenia 'starego zjeba' ;D
zawsze to warto poznać głos kogoś kto niejedno pod sobą miał. |
Cytat:
pogoda zajebiaszcza, ale siodlo u Mistrza Zet sie robi, to moj rumak w stajni czeka😁 Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
oki, dzieki👍
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Moje rozmyslenia na temat 300 apropo gadzetow to troszke wiekszy zbiornik paliwa.
Pojezdzilem w weekend z KTM 690 i 500 (ten chyba tez ma akcesoryjny baniak). Tankowalismy sie wspolnie ale tam gdzie one mialy jeszcze paliwo mi sie w offie niepokojaco swiecila rezerwa. Mysle ze te 2,5 litra wiecej moglo by wplynac pozytywnie a wagi az tak bardzo by nie przybylo. Z drugiej strony to pewnie dosc kosztowna modyfikacja |
Sprawdź kanistry desert Fox, jako awaryjna rezerwa mi się sprawdza. Też rozważam większy zbiornik, ale na razie cienko z dostępnością no i faktycznie cena jest dość wysoka. Te 3l na wszelki wypadek daje jednak sporo komforu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |