![]() |
|
Cytat:
|
Dubel. Z przyjaciółmi dogadamy się zawsze. Ale język wroga trzeba znać. Ucz się więc niemieckiego i rosyjskiego.
|
Nie wiem skąd ci kolesie z KTM shop z Gdańska biorą te części, ale nadal nie mają moich fantów. Może im się pomyliła Austria z Australią... w każdym bądź razie, niech sobie trwają w błogiej nieświadomości, kazałem odesłać mi moją kasę i będę szukał gdzieś indziej. (dzięki pany za namiary) KTM SHOP z Gdańska omijać szerokim łukiem, to taka drobna konkluzja.
|
Cytat:
Ja tak mam w Renówce. Oprócz terminu , różne są ceny. Te z magazynu fabrycznego sa o 15% Tańsze...Ale trzeba czekać 10 dni dłużej... Pewnie w KTM jest podobnie |
1 Załącznik(ów)
Przestałem lubić KTM-a po przesiadce na ........ :haha2:
Zdrowia . |
Cibor ja u Ramba trochę gratów zamawiałem i nigdy nie było problemów.
|
@Cibor
Skóra Lublin, Naprawa Motocykli Różnych Dużo mają u siebie na stanie Szybko i przystępne ceny pozdr. |
Cibor - w Aunerze lub KTM Olsztyn, zawsze w 3 dni mam co chcialem...
|
Niestety w Polsce nie ma magazynu centralnego, albo dealer ma na półce, albo ciągną z Austrii, oszczędzają pewnie na paczkach i chcą zrobić jak największą, stad opóźnienia.
Ja zamawiam przeważnie w Ktm Warszawa, wysyłają zamówienie do Austrii 2x w tygodniu, wiec w 3-4dni wszystko jest na miejscu. |
Ja zamawiałam w Aunerze i miałam po 3 dniach.
ale był jeden wyjątek... Tłoczek z wysprzęglika - ściągnięcie trwało kilka tygodni, bo nie mieli w Austrii. Ale zostałam o tym fakcie uprzedzona po 2 dniach od złożenia zamówienia - że nie ma i hgw kiedy bedzie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|