![]() |
Zdjęcia świetne! Chciałem co nieco pokomentować i co? :-) Nie ma jak! A ten piękny ryneczek to gdzie?
|
1 Załącznik(ów)
Wielkie podziękowania dla organizatora... impreza była niezła w świetnym miejscu na pewno zawitamy w przyszłym roku. Przede wszystkim duże podziękowania dla kolegi yuris76 za użyczenie konia dzięki któremu mogliśmy uczestniczyć w tej imprezie.
Paweł z Elą:) |
Dziękujemy za dobre słowo :)
Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy. yuris76 - my też Ci dziękujemy !!! :):) przesyłajcie nam swoje zdjęcia, wstawimy je do galerii. motozwierzyniec@qmail.pl motozwierzyniec@wp.pl |
Cytat:
A ja poproszę koleżankę o fotki! Gdyż mam dowód w postaci zdjęcia, że takowe wykonywała :) |
nie woźcie Yurisowi pizzy bo nie bedziecie mieli czym jeździć na fajne imprezy:haha2:
ale najważniejsze ,Ze Fresco pretenduje do wina forumowego:Thumbs_Up: |
fresco jest git pozdro gorzowiaki
|
Jak dla mnie zlocik trwał za krótko :(
Tak już jest jak się pracuje do 2 w nocy :( Ale miłość do Was była silniejsza, nie patrząc na godzinę, spakowałam się, wsiadłam na swojego rumaka i śmignełam do Siedliska. Mina chłopaków na cpn-nie bezcenna :P o 4 nad ranem ... I dziwne pytania, jak to sama tak w noc i czy się nie boję jechać :) Spotkanie z Wami nawet żeby spotkać się na 5 min - to zawsze warto jechać :) Mam nadzieję że kolejny zlocik zaliczę od początku a nie od końca :D Ale za to miejscówka CUDOWNA !!! |
ale mnie impra ominela:( buuuu....
|
Zrobimy u nas na Starym Kostrzynie - będzie prawie tak samo :haha2:
|
lepiej na fortach sarbinowskich...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |