![]() |
Co to dzień dobroci dla tapicera? :D
Bo się zepsuję. ;) W pierwszym poście wstawiłem fotki nowych skajów (nr 2, 9, 10, 11). |
Cześć,
A powiedz kolego czy do LC4 robiłeś już jakieś kanapy poprawiające komfort w asfaltowaniu ? Wkładki żelowe, antywibratory, zapasowe plomby w zestawie ?? |
Witam,
zima już chyba odpuściła, w niedzielę zrobiłem piewrsze 70 km w nowym 2013 sezonie motocyklowym na "nowej" - czytaj przerobionej kanapie Zetjohny. Inwestycja się opłaciła, polecam i dzięki za solidny produkt. Skiper |
Wczoraj kolejna stóweczka na kanapie zeta. Panie szał, jak na tronie:bow:
|
Witam, mam pytanie jak z moca przerobową u Ciebie ,potrzebuje przerobic kanape do rd07,pozdrawiam
|
A ja muszę Zeta opierniczyć.
Zrobił tak tajną kanapę, że jak moto stoi w garażu, to nie mogę mojego kota z niej zgonić. Poduszki, kocyki i inne rzeczy ma w nosi, bo upodobał sobie kanapę na Królowej. Dziękuję w imieniu kota Dobruckiego, ale nie swoim :) |
Dziękuje o to mi chodziło !!!
|
I ja się pytam jak z czasem u Ciebie Panie ZetJanie??
|
Cytat:
Na razie nie mogę nikogo zapisać bo na "starej" liście jeszcze jest kilka kolegów. Muszę uporać się z tą listą a dopiero wtedy w tym temacie napiszę o uruchomieniu zapisów. Trochę mi głupio bo więcej tutaj szumu niż efektów mojej pracy. Nie jest to tajemnicą że mogę przerabiać Wasze kanapy tylko wieczorami i w sobotę. Dlatego doszło do dużych opóźnień (choroba, inne losowe wypadki). Rozumiem wszystkich że takie czekanie jest wkurzające, ale proszę o ciepliwość. |
ok
Czekam/czekamy na info. No chyba że posiadacze Tenerek poza kolejką?? :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |