![]() |
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Dzisiaj zarejstrowaliśmy motocykl dla żony ... zaczynam mieć wątpliwości :-/
trzymajcie się wszyscy |
Wielka szkoda, smutek i żal... Nasuwają mi się słowa x. Twardowskiego "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"... Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie [']
|
[']
:-( |
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny.
|
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich
[*] |
Ehhh Ashanti... Aniu.
Gdzie jesteś teraz, gdy tylu ludziom Ciebie brakuje... Aniu... dziękuję za to, że byłaś. Za to, że dane było mi Ciebie poznać... |
Anka- ja i tak wiem , że jesteś wsród nas...
|
[*][*][*]
ŻEGNAJ, choć tyle dróg nieprzejechanych, tyle rzeczy niepoznanych, tyle, tyle, tyle ... |
["]
Czas jest najlepszym lekarstwem na smutek, a wspomnień nikt nam nigdy nie odbierze. Zawsze będą z nami! Ty, Aniu, też zawsze będziesz z nami ... |
Ponieważ dostaję bardzo dużo pytań, pojawiają się wątpliwości co do przebiegu wypadku, informacyjnie piszę że sprawą zajął się adwokat, na co Rodzina wyrazila zgodę. Nic Ani życia nie przywróci, ale zostawić tego z wątpliwościami nie możemy.
Wczoraj większą grupą byliśmy na miejscu wypadku. Postawiliśmy krzyż, z Ani kaskiem i zdjęciem. Zapaliliśmy znicze. Pomodliliśmy się za jej Duszę. Żegnaj uśmiechnięta Aniu. Ola |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |