![]() |
Cytat:
|
szukam przedniej zębatki
1 Załącznik(ów)
czy ma ktoś do sprzedania lub wie gdzie kupić zmodyfikowaną przednią zębatkę do RD7A,
|
Cytat:
|
Takie coś makarony wymyśliły.
https://kkbike.it/en/kit-transmissio...830250116.html Parę osób do trampka założyło i chwalą. |
Tak tylko przy wyrobionym wałku całą siłę przenosi kilka mm.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Panowie chce wymienić ten wałek ale jak już bym to zrobił to najlepiej już gwintowany z nakrętką, czy ktoś zamawiał z Ukrainy ten wałeczek? U mnie nie zabardzo to wygląda
|
Cytat:
Po drugie primo - jeżeli wałek nie jest dramatycznie wyjechany, to porządne wklejenie załatwi sprawę - będziesz co 20-25 tyś ściągaczem zdejmował i wklejał nową zębatkę - a ewentualny remont jak się coś jeszcze w silniku skończy np. pierścionki - zapętlając trzeba zobaczyć dokładnie jak wygląda wielowypust. |
Wiesz każdy motocykl co kupowałem zawsze rozbierałem 😁 chce być pewny że dojadę bez obaw w miejsce docelowe 😀 już jestem w trakcie wyciągania silnika, będę fotki z remontu wklejał.
Już klijenta robiłem czterocylindrowe motocykle i tam kwoty były dosyć duże, ja swoją afrika zrobiłem teraz około 1000km i oleju nie wzioł także zobaczymy jak silniczek😀, już narazie uszczelki zamówione jak narazie później łożyska i wałek ma być za trzy tygodnie, |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |