![]() |
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Paszk%C3%B3w Lokalizaja GPS: N 50.36845 E 16.51745 pozdrawiam Moorelka |
dej spokój Mórelka - za chwilę i tak będzie pytał :D
|
Matjas - ale wyślij edycię znowu do pierwszego postu bo z tą jedną beczką to... no niektórzy pewnie nie będą jeździć w sobotę.
No nie wiem... tak se dumam po prostu |
to żarcik taki. pić w piątek można /i trzeba :D/ na umór. sam w sobotę na pewno nie będę NIGDZIE jechał...
browara nie może więc zabraknąć ale nie może również zostać w sobotę - musimy wydoić do dna każdą otwartą beczkę. myślę, że jak piwo jest po kosztach niemalże /bo tylko za przywóz Łukasz bierze tzw 'korkowe'/ to nie będzie to problemem. problem będzie jeśli o 22 w sobotę będziemy musieli otworzyć beczkę - wtedy nie ma szans na to, że ją opróżnimy i 250PLN pójdzie psu w dupę. no takie organizatorskie rozterki... matjas |
UWAGA !!!
Jeśli jest ktoś chętny to mogę odstąpić swoje miejsce- poz. 40 W ubiegły weekend niechcący udało mi się wygrać regaty na Mazurach i 21-22.09 mam finał w Pucku. Oferta ograniczona czasowo do 6.09 :) jak się nikt nie zgłosi to łatwiej będzie z nich zrezygnować :D |
Biore miejscowke dla kumpla jesli mozna.
|
Cytat:
|
Ja z jamba na kozaka idziemy pod namioty :D.Zapraszamy ;)
|
słabo myku, musisz się bardziej postarać ;)
Macie tam płot? Będę mógł spać pod płotem? :) |
a las blisko? jak cos to poza obszarem sie zadekujemy :")
dzrewa sa to sie hamak rozwiesi :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |