![]() |
Nitro MX630 czyli Yohe 630.
ten http://www.aliexpress.com/snapshot/6025509704.html oczywiście biały. Zawsze to 200 zł zostało w kieszeni.... |
Trzeba mieć na uwadze, że wypełnienia kasku dla azjatów są bardziej okrągłe..... pod ich okrągłe czaszki. Ciekawy jestem, czy tak będzie w Twoim.
|
Uważasz że odbiorcą rzeczy wystawianych na aliexpresie są Azjaci? Zobacz kto wystawia komentarze. najwięcej jest z Europy wschodniej. Wypełnienie jest normalne i świetnie leży na moim nie azjatyckim łbie, tak samo jak w kasku który wcześniej oglądałem na stoisku Nitro, zresztą to zaważyło o zakupie tego modelu (to oraz płaska szybka umożliwiająca zamontowanie pin-locka).
|
Mishieck ile czasu czekałeś na zaksiegowanie kasy co by zniknął napis awaiting payment??? bo niewiem czy dobrze wpisałem dane w przelewie ale skoro kazda transakcja ma osobny numer konta to chyba powinno przejśc...
Motormaniak pochwal sie recenzja kasku jak juz na łeb załozysz :D pozdro |
Ja płaciłem kartą więc nie pomogę. Ale ktoś płacił przelewem - poszukaj w starszych postach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zastanawiał się ktoś jak wygląda sprawa gwarancji/reklamacji jak się coś uszkodzonego lub inaczej nie działającego trafi? Miał ktoś taki przypadek? Z czystej ciekawości pytam, bo faktycznie parę złotych taniej można się zakupić (o ile się na cło nie trafi) ale mimo wszystko bywają to spore sumy.
wysłane z tapatalk |
To już zrobiłem biznesa.... Kupiłem jeden halogen i zapłaciłem przez bank transfer. Po 4 dniach pobrali z konta dodatkowo 22 pln kosztów autoryzacji i 52 pln opłat za przelew międzynarodowy. Tak więc lampka już dzisiaj wyszła mnie 200 pln o ile nie dowala cła i innych opłat
|
Jak było u was? Podobno przy płatnościach karta kredytowa nie ma takich opłat
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |