![]() |
My dotarliśmy nad zalew Sulejowski i będziemy się tu jeszcze regenerować przez kilka dni :)
Dzięki wszystkim za dobrą zabawę i gospodarzom za zapyszniste trunki. Początek dnia 8-9 rano i pierwsze śniadanie http://imagizer.imageshack.com/img633/1308/rlU8pb.jpg Reszta później ;) |
6 Załącznik(ów)
No i znowu mi pompa padła czy to jakież czary na Woodstock dostaje czy po prostu jest nawalona jak właściciel ???? :haha2::haha2::haha2: w tym razem miałem druga w zapasie ;););)
Dodatkowo uprawiałem dzisiaj trochę akrobacje z Afra i leciałem kawałek na przednim kole co powodowało urywania się przedniego błotnika :Sarcastic::Sarcastic: no cos trzeba kupić od KTM ;););) Jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za super atmosfery co tylko wy potraficie stworzyć :bow::bow: Brunetka i Diverek podziwiam wasze podejście do ludzi :Thumbs_Up::Thumbs_Up: (nawet obcy;) ) Tylko wiecie co ????? jak by powiedział Ramoneza MALO OFFU :haha2::haha2::haha2: ....................... |
3 zdjecie od góry, z ławką... prawa połowa, obraz nędzy i rozpaczy :D
|
6 Załącznik(ów)
Misza zmęczeni byliście ;) widziałeś dzisiaj ??? ty zawsze na tylnym kole lecisz a ja od dziś tylko na przednim ;)
PS. błotnik już wykukałem na Alledrogo ;) .... |
Kochani dziękuję Wam za to że byliście , że jesteście z nami każdego roku !!!
w tym roku chyba pobiliśmy rekord w ilości ludków i nie tylko w tym !!! jednym słowem ja już z Wami nie piję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 godzin dochodziłam do siebie, przez 5 godzin mój samolot - a czasami odrzutowiec nie mógł wylądować, czasami udawało mu się zrzucić balast aż 6 razy :dizzy::dizzy::dizzy::dizzy: Było SUPER !!!! Na następny woodstock muszę chyba kupić większy garnek na jedzenie, bo 20 litrów jedzenia poszło w 1 dzień a liczyłam że spokojnie zostanie na 2 dni :) daliście radę !!!! :) jestem z was dumna :haha2: ja już odliczam dni do następnego woodstocku, dlaczego to jeszcze tyle dni :( mam nadzieję że każdy czuł się jak u siebie w domu lub chociaż jak na swoim podwórku hehe mam nadzieję że trunki nie były za mocne :) Raviking - na przyszły rok specjalnie dla ciebie przygotuję tylko dla ciebie jedną butelkę truskawkówki :) i SZCZYPIOREK - CIPIOREK :) Cipiorek już pojechał do Berlina Jeszcze raz wszystkim dziękuje że byliście !!! tu macie linka do zdjęć mam nadzieję że działa : https://plus.google.com/u/0/photos/1...48938108480769 |
:mad: fotki takie sobie ;)
|
Grupa oficjalnie zmienia nazwę z FAT na APŚ :D
DZIĘKIIIII!!!!! Alko-wioska 2014 była naprawdę zacna, śniadanie do łóżka :dizzy: vel taczki z touratecha, które zawiozą cię prosto pod wodopój, czy można chcieć więcej? Pozdro. |
Uch ciężkie są powroty do rzeczywistości...
Chciałem zauważyć, że w tym roku wszyscy byli bardzo zdyscyplinowani w piciu, codziennie punkt 8:00 kubek już krążył. Ordnung jak za zachodnią granicą :D Diverki no kurde dzięki po prostu :bow: A i jeszcze raz przeproście synka za to, że mu chrupki zeżarliśmy. Odkupię w przyszłym roku! |
Niebo ryczalo i walilo gromami z zalu zakonczenia APŚ. Zacnie i wyjatkowo. Szacun gospodarzom!
|
Przyjedź mówili,
będzie fajnie mówili, ehh.. wątrobo przepraszam. Jeszcze 361 dni i melduje się na trawniku :D:D:D Dziękuje wszystkim za wszystko, klimat tej imprezy nie do podrobienia:friday: Koncert o piątej rano na aksamitnej kostce z kubkiem mocy, pierwsze okrążenie zamknięte o 7:58, jogurt z ekstra dużymi kawałkami ogórka. A no i nawet na koncerty doszliśmy:haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |