![]() |
Podobno na autostradzie też trawa nie rośnie.
|
Od Sztabina do drugiego noclegu trasa bedzie rozna :Najpierw 20 km asfaltu a potem zwirowka przez wioski III swiata(pyl i kurz).Nastepnie sluzy kanalu Augustowskiego i drogi lesne.Uwage mozna zwrocic na bunkry Linii Molotowa w okolocach Lipska i Skieblewa,Pozostalosc czesci szlaku bursztynowego z Grodna do Gdanska (ktora bedziemy jechac),przejscie wodne na granicy Polsko-bialoruskiej oraz sluzy Kanalu(Kurzyniec,Kudrynki,Mikaszowka,Perkuc (najladniejsza sluza na szlaku),Paniewo (jedyna dwukomorowa).Trasa drugiego etapu (Sztabin -city) okolo 70km.Awaria w puszczy rowna sie smierci glodowej lub pozarciem przez wilki.
|
Cześć, jestem zainteresowany pojezdką ale mogę przyjechać dopiero w sobotę rano więc tutaj nasuwa mi się pytanie, do której godziny muszę dojechać aby zdążyć przed odjazdem ? (o ile odjazd w ogóle jest planowany)
|
jak do ósmej się wyrobisz, to tylko po cichutku na paluszkach :) broń bosze na silniku
|
No to ja może troszkę o wypadzie z Osowca. Maksymalnie musimy wyjechać o godz.10-10.30, czeka nas około 160km trasy.Łajtu nie będzie:D
|
Wlasnie prawie przypier... w łososia tylko trąby go sklonily zeby przystac! Uwazajcie na te stworzonka!
|
no to tolkowe 70 czy frogowe 160km? a z reszta... zatankuje cysterne pod korek...
|
1 Załącznik(ów)
Kochanie zapomniałeś, że dziś urodziny teściowej? Nie pojedziesz na rajd. Będzie torcik i kapuczyno.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |