![]() |
Obydwie pikne są
|
Cytat:
ładniejsza ta po prawej Kwintala czy Twojej? Też byłem wczoraj w KRK w Arher wieczorową porą. Akurat Pani w rózowej kurteczce i Pan w czarnej kurtce poddawali Afrę dogłęgnej analizie:Thumbs_Up:. Byłem tylko chwilę. Zasiadłem i okazało się, że fotel w najniższym położeniu był za nisko - takie miałem pierwsze wrażenie. Wygląd motocykla zajebisty. Stały tam jeszcze jakieś rowery ale nie było na co patrzeć. Do tej klamki od hamulca postojowego spokojnie sięgam swoją łapą. Również odniosłem wrażenie, że nowa AT nie jest tak potężna z przodu (mam na myśli wrażenie dotyczace szerokosci baku). Wydaje się smukła i przez to wydaje się lżejsza. A może jest lżejsza? Akurat nie miałem przy sobie drobnych. Moze następnym razem.:at: |
Kwintal , wsadź jakoś inaczej te zdjęcia bo nijak nie widać.
|
Sorry Dzieju,ale jestem komputerowym leszczem.
Zdjęcia wrzucałem zgodnie z forumową instrukcją zapodaną dawno,dawno temu przez Ramiresa. Daj na priva maila to Ci wyślę. |
Wszystko widać, szczególnie dobrze widać że obie piękne. I każda Ci Kwintal pasuje. Tylko co żona powie na to, że się za młodszymi oglądasz ;)
|
Cytat:
Pw poszło. |
|
Czyżby Błażusiak przechodził do Hondy? ;)
|
To nie on, Tadek nie podkłada pod koła deseczki :). Dwa tygodnie temu na Super Enduro w Łodzi pomimo upadków pokazał jak się walczy do końca, super gość. https://www.youtube.com/watch?v=VyFNaFhgYjQ
|
W takim razie gość używa jego numeru. Bad madafaka! ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |