![]() |
Ciekną i Scottsy bo to się zużywa jak zawias. Postaram się niedługo mieć oringi, oleje itp i moc Wam serwisować bądź wysyłać odpowiednie rzeczy
|
Bardzo pozytywna wiadomość :)
|
Cytat:
|
Co słychać w temacie?
|
U mnie rewelacja, już się przyzwyczaiłem :)
Kilkaset kilometrów i raczej go nie zdejmę.... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Panowie jak wszystko będzie to dam znać. Przesyłka stoi przy granicy i nie wiadomo czemu. Co mialem rozdałem. Teraz idą te które były dla reszty zamawiających i miało zostać parę. Nie.mam wpływu na transport który raz idzie 3 tyg a raz 10
|
A czy masz też do f800GS?
|
Jest na FB zestaw pokazany
|
No ja też czekam coraz bardziej niecierpliwie - bo dostałem info, że już dla mnie jest jakieś dwa tygodnie temu...
|
Tak dokładnie zestawy są i leżą a amory leciały każdego dnia szybko aż nagle stanęły. Ostatnio przyszły szybko i teraz tak szło aż stanęło i jakaś kontrola podobno jest całej dostawy. Tyle wiem od znajomej z poczty. Nie chodzi o kontrolę amorów tylko całego kontenera w którym one są.
Ps. Właśnie teraz (niedziela 11:57) dostałem info że paczki właśnie są na sortowni w Warszawie także w przyszłym tygodniu dotrą do mnie. Wyjeżdżam w czwartek na weekend wiec od poniedziałku/wtorku mogę robić wysylki |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |