![]() |
A te wymiary są do bluzy czy człeka? Bo niemożliwe, żeby za każdym razem mi wychodził rozmiar S
, bo M i L to worek jakiś z +20 cm Czy jak pasował mi stretch od Emka w rozmiarze L, to tutaj też brać L? Różnice między S, M i L są nieduże |
Radio, czytaj co napisane. Wymiary wyrobu gotowego czyli polaru a nie człeka. Power stretch to inna konstrukcja dopasowana. W razie problemów pisz do Konrada to pomoże.
|
Wysłane, odebrane. Mała uwaga - w formularzu jest mowa o atf. Aby na bluzie nie było atf a fat
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno pytanie bo nie wiem czy to tylko ja mam z tym problem, chodzi o długość rękawa bo mnie wychodzi 62cm mierząc rękę jak również wszystkie polary które posiadam. Dodam że do małych nie należę bo mierzę 185cm i normalnie noszę xxl.
|
Cytat:
jak podszyty jest ten polar? Ma jakąś podszewkę czy od wewnątrz też jest... polarem? Od tego uzależniam do czego posłuży. Być może bez sensu pytanie ale porządnego polaru w życiu nie miałem. Rozciągliwe szmaty owszem. Pozdro. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej , to jeszcze jedno "techniczne" pytanie , czy wiadomo jak zachowuje się ten materiał po praniu , czy się kurczy , rozciąga a może nico się nie dzieje. Pytam bo mam ,zdziebko ponad 190 cm wzrostu i z tabelki i z pomiarów wychodzi że powinienem zamówić L-kę.
Z góry dzięki za odpowiedz. |
Polar się nie skurczy, ani nie rozciągnie. Rozmiar będzie taki sam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |